2777
2789
عنوان

زنان باتدبیر.

129 بازدید | 12 پست

اگر بدگمان شده ایدکه توجه همسرتان به جای دیگری معطوف شده لازم نیست عصبانی شوید و از اوخرده بگیرید زیرا مشکل عمیق تر خواهدشد..حسادت حسی طبیعی است

امابکوشید که بجای آن توجه همسرتان را بیشتر به استعدادهاوتوانایی های خود جلب کنید به همسرتان چیزی بیشتراز یک دلیل برای دوست داشتن و ارزش گذاشتن بخود بدهید .شمامیتوانید همسرخودرابا شادمانی وحس اعتماد

درکنار خود حفظ کنید نه با استفاده از تهدید وترس ...

تنها دلیل مثبت است که برای باهم بودن،مانند چسب عمل میکند و از ورود دیگری به صحنه زندگیتان جلو گیری میکند...

منبع:اتاق تجربه ۷۷۰

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

عه نمیری میگم خدا  امروز این متنو کجا خوندم 😁

منم پروازیم  هم همرازی😀

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم  چند سالهههه

اره من از ۱۴ سالگیم  باشگاهو میخوندم الان ۲۱ سالمه ...

تا حالا پیامت درج شده؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره من از ۱۴ سالگیم  باشگاهو میخوندم الان ۲۱ سالمه ... تا حالا پیامت درج شده؟

دوبار   انقد خوشحال  شدم  ک نگوووو  تازه  ازش  عکس گرفتم  😂😂

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
دوبار   انقد خوشحال  شدم  ک نگوووو  تازه  ازش  عکس گرفتم&nb ...

وای منم😂😂😂😂😂😂اسمت چیه تو باشگاه؟؟

برا منم یه بار 

اسم  فامیل  واقعیم  رو نوشتم   اونجا مستعار  ندارم

موفق باشی  کاپی رو دیدم  بهش میگم  دوست پروازیمو تو کف نی نی سایت پیدا کردم😁😁😁😁😁

موفق باشی  کاپی رو دیدم  بهش میگم  دوست پروازیمو تو کف نی نی سایت پیدا کردم😁😁😁😁😁

مرسی  عزیزم  منم  همینطور    پیام  میدم  و میگم   😍

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
عه نمیری میگم خدا  امروز این متنو کجا خوندم 😁 منم پروازیم  هم همرازی😀

😍

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
اره من از ۱۴ سالگیم  باشگاهو میخوندم الان ۲۱ سالمه ... تا حالا پیامت درج شده؟

من نه😐

من نه😐

سعادت میخواد  یه روز ۱۰ تا پیام دادم اخرش خسته شد درجید

سعادت میخواد  یه روز ۱۰ تا پیام دادم اخرش خسته شد درجید

اره والا😂