2777
2789
عنوان

خواهر شورم

296 بازدید | 15 پست

من بچم کوچیکه با شوهره بنذهذخدامم میبینه و میدونه که واقعا بچه اذیت میکنه خانوداه شوهر که همیشه خدای طلبکار 

حالا نگین ک مگه فقط تو بچه داری و... من زایمان سختی داشتم تا پای مرگ رفتم بچمم بغلی ناارومه رفلاکس هم داره 

بعد این چند باری ک خودشون خودشونو دعوت کردن من غذا از بیرون آوردم، یه شب خابم نمی‌برد بلند شدم دیدم خاهر شوهرم پیام داده ب شوهرم که آره زنت فلان فلان، میبینی نمیتونه غذا درس کنه از بیرون میاری و... منم نذاشتم شوهرم بخونه پاک کردم 

( بخدا دست و پنجه منم دیدنا سفره های رنگین کم نشناختم جلوشون) حالا حرفم اینه ب شوهرم نگه، عکس العمل شوهرم اینه زورش ب من نمیرسه شاید خاهرشم دعوا کنه ول یخب خیلی بهم برخورد ب اون چ ک من چی میزارم جلوش میاد میخوره هاری می‌گیرد‌ میره گفتم اگه جلو خودم گفت بگم مگه ت پگ لشو میدی ک نگرانی آ. بیرون آوردن عرضه میخاد اگه ت جوابم گفت دست پخت نداری و... چی بگم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

چرا حذفش کردی

میدادی همسرت بخونه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیالوگ میچینی چرااا...ولش کن اصلا جوابشونده...بگو شوهرم نمیزاره غذادرست کنم میگ با بچه اذیت میشی...

یه بار گفتم گفت وای چ زن ذلیل گفتم نخیر دوسم داره بعدشم نا تی چرا ب من میگی به خودش بگو

جرات نداره ب برادرش چیزی بگی ایندفعه هم خیلی مفگقدمه چینی کرده بود و... تا گفته بود 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

اتفاقا باید میزاشتی شوهرت بخونه که بفهمه تو چیزایی که بهش مربوط نیس نباید دخالت کنه، اگرم گفت دست پختت خوب نیست بگو هرکس برام این ارزشو نداره که کلی براش وقت بزارم و آشپزی کنم، فقط برا مهمونایه عزیزم خودم آشپزی میکنم 

اتفاقن از بیرون میخری که خرجش بیشتره چه خل وضعه خواهرشوهرت.همین جوابت خوبه البته با شوخی بگو اینم شر ...

خب اینا میگن چرا چهار ساعت وانمیستی سر اجاق گاز ک خسته بشه 

چرا حذفش کردی میدادی همسرت بخونه

شوهرم زیاد بلد نیست ج. آب بده در واقع لال میشه و گفتم شاید دفعه بعد نخره، یه کم بی جنبه تحت تاثیره

اتفاقا باید میزاشتی شوهرت بخونه که بفهمه تو چیزایی که بهش مربوط نیس نباید دخالت کنه، اگرم گفت دست پخ ...

اتفاقا تو فکرش بودم این حرفو بگم اونوقت مادر شوهرمو میندازه ب جونم آخه، آخه هر وقت میان همه با هم حمله میکنن قوم مغول

تازه شوهرمم میخوند میگفت نگاه ب فکر جیب منه 

پس اینا خیلی شرن، اصلا جوابشو نده ولی کار خودتو بکن 

آره خیلی دور از جون عفریتس

چقد ما زنا بدبختیم که قبل یه جروبحث ساده باید سناریوشو آماده کنیم اگه گفت بگو خداروشکر عمه دستپختمو ...

یه با. میگف زن منم که واسه پنجاه نفر غذا درس میکنن نه الانیا که زودی خودشون گم میکنن

اينكه شوهرت جواب نميده، از ادبش هست. 

خوب كردي پاك كردي، اگه ببينه برادرش جواب نده و پرس و جو كنه ميفهمه تو خوندي پيامش رو. ان شالله خجالت ميكشه و ديگه دخالت نميكنه

يا شايدم فكر كنه كه داداشش بهش جواب نداده و ديگه بيخيال اين دخالت ها ميشه