2777
2789
عنوان

محرمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 69 پست

حتما قلیون بود؟؟؟؟!🤔

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

وااااي منو ياد خاطره دوران دانشجوييم انداختي

هيچي زمان بگذره يكم حل ميشه

منو دوستم يبار يه كلاس سخت تخصصي رو پيچونديم از خارج از شهر كه دانشگامون بود رفتيم اونور شهر قليون،راهش خيلي دور بود

نميدونم دو سيب بود چي بود يه عالمه كشيديم،يادم نيس دقيقا چي بود

بعدا بهمون گفتن اوني كه كشيدين غليظ ترين قليان بوده،هركسي نميتونه بكشه

خلاصه يه عالمه كشيديم،نگو تو عالم هپروت و مستي اونهمه راه رو پياده با هرهر و كركر رفتيم تا دانشگاه

بعدا كه به خودمون اومديم،فهميديم چ غلطي كرديم🤦🏻‍♀️🤒🥴

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید صبر کنی  شیر بخور  خودتو زدی ناکار کردی دختر بد حمام آب سرد و ازین مدلا خوبه

حالم خیلی بد بود

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
وااااي منو ياد خاطره دوران دانشجوييم انداختي هيچي زمان بگذره يكم حل ميشه منو دوستم يبار يه كلاس سخ ...

😃😂

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
ولی دیگه بیرون قلیون نکش، این حالتایی که گفتی برا قلیون عادی نیست، با قلیون که عادت نداشته باشی فوقش ...

اخه هیچی نخورده بودم ولی خیلی کشیدم سنگین ام بود یه نفس میکشیدم

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
اره ولی خییییلی کشیدم

واسه سم زدایی شیر خیلی خوبه حتما بخور

وااااي منو ياد خاطره دوران دانشجوييم انداختي هيچي زمان بگذره يكم حل ميشه منو دوستم يبار يه كلاس سخ ...

من توی خونه میکشم دوسیب 

سینه ام خراب شده لعنت بهش

ولش میکنم بدتر میشه

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم