2821
2789

بستگی به حجم کارش داره.کم کم ۲ ۳ تومنی براشون میمونه.بیشتر کار کنه تا ۶تومنم میتونه.تایم درست بره مهمه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

کارکنان شرکتشم بیمه نمیکنه چه برسه به رانندش.ولی اگه خوب کار کنه روزی ۱۵۰ میتونه دربیاره.شوهر دوستم کار میکنه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به حجم کارش داره.کم کم ۲ ۳ تومنی براشون میمونه.بیشتر کار کنه تا ۶تومنم میتونه.تایم درست بره مه ...

تایم درست یعنی چه زمانی؟شوهرم چند روزه بیکار شده میخواد اسنپ  کار کنه.

عزیزم باید راه بیفته مدتی و کار بلد بشه. دوست شوهرم از 6صبح میره تا8شب... 370تومن... 70 برا بنزین واسنپ 300براش میمونه.... ولی داداشم هر چی کار کنه تشب150.. باد راه بیفته 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
تایم درست یعنی چه زمانی؟شوهرم چند روزه بیکار شده میخواد اسنپ  کار کنه.

مثلا ۴ ۵ صبح بره تا ۱ بعد ترافیک شدید شد دیگه نره. عصرها که ادارات تعطیل میشن بره.زمانایی که پرواز خارجی زیاده بیشتر کار کنه.کلا باید خیلی فعال باشه.خودش بره تو کار متوجه پیشه.مسیرهای پرتردد مثل اطراف دانشگاه و موسسات یا جاهایی که مردم با درآمد زیاد و متوسط زندگی میکنن بره وایسه.۵صبح بره تا عصر مینونه تو بدترین شرایط ۳تومن دربیاره.البته مراقب سلامتیشم باشه اکثرا دیسک کمر میگیرن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
شوهر دوست منم کارش فقط اسنپ حداقل روزی ۱۵۰ درامد داره ولی دو برابر خرج ماشینش میکنه همیشه ماشینش خرا ...

این ماه برای بارداری اقدام کردم احتمالا دوقلو باردار بشم همزمان شوهرم بیکار شد استرس دارم بدجور.....

اگه قسط بدهکار نباشید. مستاجر نباشید کار خوبیه... چون خرج ماشین هم بالاست.... 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
این ماه برای بارداری اقدام کردم احتمالا دوقلو باردار بشم همزمان شوهرم بیکار شد استرس دارم بدجور.....

از کجا میدونی دو قلو میشه؟حالا تا وقتی که ی کار مناسب پیدا کنه ،اسنپ گزینه خوبیه. داداش خودم کار اصلیش ی چیز دیگس ولی شیفتای بیکاریش رو به عنوان شغل دوم رو اسنپ 

از کجا میدونی دو قلو میشه؟حالا تا وقتی که ی کار مناسب پیدا کنه ،اسنپ گزینه خوبیه. داداش خودم کار اصل ...

عزیزم سونو برا سایز فولیکول انجام دادم دو تا فولیکول بالغ 22و23داشتم آمپول هاش سی جی هم زدم دکترم گفت احتمال دوقلو شدنشان زیاده.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792