2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا كن و بسپار دست خدا و خودتو اذيت نكن و مطمعن باش به اجابتش ميگن راه اجابتش اينه

ناامید شدم پارسال رفتیم مشهد برای اولین بار همه میگفتن چون اولین باره میای هر ارزوی بکنی قبول میشه به خدا قران خوندم نذر کردم انقد دعا کردم و گریه کردم که حتی فکرش رو هم نمیکنی 

میدونم اخرش جذب میشم ولی از این ناراحتم چرا بعد از این همه زجر و ناراحتی باید به چیزهایی که از خدا میخوام برسم یکی از ارزوهام اینه ی چیزی رو از خدا بخوام بدونم این همه سختی بهش برسم. کاش اصلا اسمم تو لیست نبود 

میدونم اخرش جذب میشم ولی از این ناراحتم چرا بعد از این همه زجر و ناراحتی باید به چیزهایی که از خدا م ...

من حتي با زجر و سختي خواستم رو ميخوام عزيزم واقعا هم ميخوام همينكه ميدوني بهش ميرسي ديگه اذيت كردن نداره من خودم دانشگاه عقب موندم ولي وقتي بعد از چند سال رفتم خيلي برام اتفاقاي عالي افتاد كه اگه سال اول ميرفتم هيچوفت نميفتاد

من حتي با زجر و سختي خواستم رو ميخوام عزيزم واقعا هم ميخوام همينكه ميدوني بهش ميرسي ديگه اذيت كردن ن ...

شاید ی روزی منم به این نتیجه برسم ولی الان اینو از بدشانسی خودم میدونم

بچه ی دعا نویس میشناسم کارش واقعا عالی خیلی خیلی کارش خوب هرکس هر مشکلی دارع میتون حلش کن من ازش نتیجه گرفتم سید شکوهی 09377810041 کارش خیلی خوب خیلی دعا محبت رزق روزی زبون بند بخت گشا باز  کشت معشوقه و.... کارش خوب 

برای منم دعا کن ازدواج کنم

ان شاء الله به خدا یا همسری نصیبت کنه که کنارش آرامش داشته باشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲