2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اصرار از خدا ميخواي گريه ميكني؟پافشاري ميكني؟مداومت ميكني؟دعاهايي مثل زيارت عاشورادعاي توسل يا چل ...

همه این کارا رو کردم ولی زیارت عاشورا نخوندم میخوندم هم دعام قبول نمیشد خیلی بدشانسم

منم خيلي معتقدم بهش اما هي نصفه و نيمه درست ميشه فك ميكنم ايراد از خودمه

عزیزم باید هی دعا کنی بایدم بدونی کارت فقط به دست اون درست میشه بعدم صبر من حد اقل برای هر دعام یه سال صبر کردم حالا اگر دوست داشتی داستانشو برات میگم که چی خواستم و چی شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اي جان عزيزم ان شاا.. بازم فرصت برات پيش مياد اگر دعاتو مستجاب شده بدوني قطعا بهش ميرسي 

الان ی ماه و نیم فقط گریه میکنم افسرده شدم اگه سال دیگه جذب بشم اصلا خوشحال نمیشم 

الان ی ماه و نیم فقط گریه میکنم افسرده شدم اگه سال دیگه جذب بشم اصلا خوشحال نمیشم

تو چميدوني قراره چي پيش بياد خواستتو رها كن تا زودتر از چيزي كه ميخواي به چيزاي عالي برسي