haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان تیر کشیدن واژ.ن 217 بازدید | 13 پست بچه ها از وقتی باردار شدم واژنم گاهی تیر میکشه گاهی هم ب مقعدم میزنه طبیعیه ب نظرتونشما هم این طور میشدید؟؟ خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/08/06 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمینا_بانو عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 246 من از وقتی مجرد بودم اینطوری میشم گاهی. خیلی بده😐😐اگه میدونید از چیه بگین
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 چند هفته ای ۷ هفته و ۵ روز خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
sargoool عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 9637 💘 ❤️👰🤵🏻❤️ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
انار_قرمز عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 2315 منم از وقتي باردار شدم همش واژنم درد ميکنه و تير ميکشه به دکترم گفتم گفت طبيعيه بايد تحمل کني در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 منم از وقتي باردار شدم همش واژنم درد ميکنه و تير ميکشه به دکترم گفتم گفت طبيعيه بايد تحمل کني از دیشب تا حالا گاهی احساس میکنم ترشحاتم رگه خون داره خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
farvardiiiinnd عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 205 ۷ هفته و ۵ روز اره دقیقا منم اوایل بارداریم این علایمو داشتم.ولی مشکلی نبود
انار_قرمز عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 2315 از دیشب تا حالا گاهی احساس میکنم ترشحاتم رگه خون داره پس حتما برو دکتر بهت شياف بده نميخوام بترسونمت ولي منم ترشحات قهوه اي داشتم بهش اهميت ندادم خونريزي کردم الانم شياف استفاده ميکنم در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 پس حتما برو دکتر بهت شياف بده نميخوام بترسونمت ولي منم ترشحات قهوه اي داشتم بهش اهميت ندادم خونريزي ... چ جور بگم عزیزم ترشح نیست معذرت میخوام حین ادرار انگار ی نخ کوچولو قرمز بین ادرارم میبینم خیلی کوچیک حالم بد شد فردا هم ک دکترم نیست خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
انار_قرمز عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 2315 چ جور بگم عزیزم ترشح نیست معذرت میخوام حین ادرار انگار ی نخ کوچولو قرمز بین ادرارم میبینم خیلی کوچیک ... انشاالله که چيزي نيست به خودت استرس نده منم از اين رگه هاي خوني گاهي ميبينم تا وقتي که بتوني بري دکتر استراحت کن زياد به خودت فشار نيار در اولين فرصت محض اطمينان حتما برو دکتر در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍