2821
2789
عنوان

دکترا بیان😕

200 بازدید | 14 پست

نزدیک 2 ماه هس که پشت کمرم درد میکنه وقتی هم دست میزارم ب پشت کمرم مثل این میمونه که حباب زیر پوستم هس دکترم رفتم گفتن برا معدت هس ولی خوب نشدم نفس کشیدنم همراه با درده😕😕 یعنی مشکلم چیه

به سلامتی ننم که بچش منم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه موقع نفی کشیدن درد میکنه نفس نکش خوب میشه😀😎😎

بعدی لفطن

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
خخخ پس چکارکنم😂

ارجاعت میدم به همکارم😁

برو به دکتر دبگه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
امضات خیلی باحاله😂😂😂😂😂😂😂حالمو خوب کردی خندیدم😂😂😂😂

خداروشکر😍😍همیشه بخند 

با سلام خدمت دکتر عزیز  امروز بین التعطیلین بود منم مطبو امروز تعطیل کردم . اگه هنوز اونجاست ب ...

ای بابا

خب پس میگم بره پیش اون یکی همکارمون😎

خدایااا شفای عاجل به هممون بده😂😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز