2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

157 بازدید | 20 پست

یه سوال میگن کسی بره دعا نویس دعا بگیر زندگیش خراب میشه شما چقد راجع به صحت این اطلاع دارین من اعتقاد نداشتم ولی یه چیزایی تو خونمون پیدا کردم سعی کردم با قران اوکی کنم قران خوندن و ذکر گفتن ولی نشده از دعا نویسم میترسم چه کنم واقعا دارم عذاب میکشم  ممنون میشم تاپیک من حذف نشه     

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

4  ساله نرفتم ولی چهر ساله زندگی سختی دارم

یعنی چهارسال پیش،رفتی پیش دعا نویس؟؟

خب دیگه بهش نکن و هر اتفاقی برات میفته به اون ربط نده... اصلا تلقین نکن

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
یعنی چهارسال پیش،رفتی پیش دعا نویس؟؟ خب دیگه بهش نکن و هر اتفاقی برات میفته به اون ربط نده... اص ...

نه میگم 4 ساله زندگیم بده و سخت تازگیا پیدا کردم میگم تو این 4 سال که سخت بوده و با گریه گذشته نرفتم ولی الان که پیدا کردم نمیدونم چیکار کنم

نه میگم 4 ساله زندگیم بده و سخت تازگیا پیدا کردم میگم تو این 4 سال که سخت بوده و با گریه گذشته نرفتم ...

نرو... زندگی بالا و پایین زیاد داره

نذر کن ..قرآن بخون... ختم بردار

اما دعای دعانویس تو زندگیت نبر

روزی 10 ساعت ذکر میگم از این نی نی سایت کلی ذکر برداشتم

توکلت به خدا باشه... البته ذکر تنها هم تاثیر،نداره

از تو حرکت از خدا برکت... انشاالله به حق این روزای عزیز مشکلاتت حل بشه😍😍

راستی نذر خیلی خوبه... نذر برای کمک به یک نفر

توکلت به خدا باشه... البته ذکر تنها هم تاثیر،نداره از تو حرکت از خدا برکت... انشاالله به حق این ...

هر کاری بگی کردم هر کاری توی این 4 سال چون ار دعا نویس میترسم این دیگه راه اخرم بود