2777
2789

بحق امام رضا غریب الغربا از خدا میخوام شفاش بده

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

ان شاالله که خیره به امید خداوند مهربون و توانا بازم میتونه ببینه صلوات فرستادم 70 تا سوره حمد براش بخون

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شد دوستم    دخترتون چطورن

ممنون از همتون.

خدا رو شکر چشمش آسیب داخلی ندیده بود,فقط چون بچه بود مجبور شدن بیهوشش کنند و دوتا بخیه روی پلکش و ۴تا هم گوشه چشمش,خورد,فقط خدا رحم کرد,تازه به هوش اومده اما کامل  هوشیار نیست و ۱۲ می تونم بهش شیر بدم.

خسته تر از این حرفهام...
ممنون از همتون. خدا رو شکر چشمش آسیب داخلی ندیده بود,فقط چون بچه بود مجبور شدن بیهوشش کنند و دوتا ب ...

خدارو شکررررررررررررررررررررررررررر😥😥😥😥

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

خدا رو شکر عزیزم

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
ممنون از همتون. خدا رو شکر چشمش آسیب داخلی ندیده بود,فقط چون بچه بود مجبور شدن بیهوشش کنند و دوتا ب ...

الحمدوالله ..خدا رو صد هزار مرتبه شکر وقتی خوندم چه بلایی سر چشم دخترت اومده بند دلم پاره شد ..خداروشکر اسیب جدی ندیدن 

کاش همه چی درست بشه

الهی من فداش بشم   خیلی تو‌فکرش بودم   همش منتظر بودم ده بشه ازت بپرسم 

مواظبش باش