2777
2789

من ۶ روزه تاخیر دارم ولی فوق العاده کمرم درد میکنه و واژنم تیر میکشه (( اینا علائم پریودیمه همیشه ولی ایندفه دو برابر شده )) ۴ م تاخیری رفتم ازمایش بارداری منفی بود  الان میخوام برم امپول بزنم ک بیادولی میترسم اگ یدرصد باردار باشم  واسشضرر داشته باشه..   نردیک ی هفته  ی هفته و نیمه ک من این علائمو دارم 

خدایاشکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهامون همینجوری بود آزمایش داد منفی بود چند روز بعد آمپول زد بعد متوجه شد که باردار بود و ...

اصلا امکان نداره امپول پرژسترون تو بارداری باعث سقط بشع

اگه باردار باشه سطح استروژن میبره بالا تو رحمش ک برا بچه هم تاثیر بد نداره

نه اگه باردار باشید جلوگیری از سقط می کنه عزیزم

عزیز  الان گفتن یکی از اشناهاشون  همینطوری بوده امپول زده سقط شده بچه .. چیکار کنم بنظرتون :( دیوونه شدم..  اصلا از درد کمر نمیتونم وایسم تا بخال اینحوری نبودم اصلت

خدایاشکرت❤
بخاطر امپول سقط شد ؟ ای بابا :(

از دادی منفی بوده دیگه باردار نیستی مگر اینوه خدای نکرده خارج رحم باردار شده باشی ...امپولو بزن اگه نشدی پیگیری کن ک مطمئنم میشی ...احتمالا عفونت داری بسته شده راه قاعدگیت و دردت هم بخاطر همینه

اصلا امکان نداره امپول پرژسترون تو بارداری باعث سقط بشع اگه باردار باشه سطح استروژن میبره بالا تو ر ...

نمیدونم عزیزم مادرش تعریف کرده بود. نمیدونم چه آمپولی بود. شایدم سقطش بخاطر آمپول نبود اصن

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
نمیدونم عزیزم مادرش تعریف کرده بود. نمیدونم چه آمپولی بود. شایدم سقطش بخاطر آمپول نبود اصن

اها شما هم حق داری اینجوری برات تعریف کردن دیگه 

ولی خوب عملا امکان نداره

من مادرم کادر زایشگاهه پرژسترون رو وقتی خانمهای باردار ب خونریزی میفتنم براشون میزنن قطع میشه خونریزیشون

عملکردش ی جوریه ک اگه باردار نباشی قاعده اوره اگه باردار باشی جای بچه رو محکم میکنه 

پس براچی میگن بعد زدن امپول اگه تا ده روز پری نشدید بری ازمایش بارداری بدید 

اها شما هم حق داری اینجوری برات تعریف کردن دیگه  ولی خوب عملا امکان نداره من مادرم کادر زایشگ ...

نشنیده بودم تاحالا‌‌‌ شرمنده. ممنون که اطلاعات دادی گلم❣

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
از دادی منفی بوده دیگه باردار نیستی مگر اینوه خدای نکرده خارج رحم باردار شده باشی ...امپولو بزن اگه ...

عزیزم  یعنی اصلا امکانش نیس ک چند روز دگ برم مثبت باشه؟ یعنی اینقدر ج ازمایش صحت داره؟ ممنون

خدایاشکرت❤
عزیزم  یعنی اصلا امکانش نیس ک چند روز دگ برم مثبت باشه؟ یعنی اینقدر ج ازمایش صحت داره؟ ممنون

اره گلم ...دوهفته بعد از بستن نطفه نشون میده ازمایش 

خدای نکرده اگه امپولو زدی پریود نشدی برو سونو بده خدای نکرده خارج رحم باردار نشده باشید 

ولی میشی چون میگی دردم داری احتمالا راه پریودیتون با عفونت بسته شده