2777
2789
عنوان

چکارکنم یکم زرنگ باشم 😔

429 بازدید | 28 پست

خیلی خسته ام همیشه توروخدایه راهکاربدین چکارکنم سرحال بشم فکرشوکنید دیشب خوابیدم تاصبح وبعداز ۱۲تاالانم منودخترم خواب بودیم زندگیم اصلا دیدارنداره شوهرمم خسته کرد ام ازبس تنبل وخوابالو وشنگینم 

قبلاخوابم سبک بود 

شایدزندگیم بی هدفه بخاطرهمینه

انگارافسرده ام خودموباجاریم مقایسه میکنم ازمن بزرگتره شاعل وتحصیلکرده وزرررررررررنگ یعنی بجزکارش همه کاری دیگم میکنه میادخونه منم کمکم میده بعدمن خنگ بحااینکه ازش یادبگیرم بهش حسودیم میشه وتوفکرم باهاش رقابت میکنم ولی فقط خودم دارم نابودمیشم

زرنگ باش😑😑

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که مشکلت متوجه شدی نصف راه اومدی

خودت باید به خودت کمک کنی

یک دفترچه بردار کارهایی که باید انجام بدی یا دوست داری انجام بدی بنویس و وقتی انجامشون دادی تیک بزن 

میبینی چقدر خوشحالت می کنه و اطرافیانت راضی