2789

با رعایت رژیم غذایی متعادل و استفاده سر وقت داروها و چکاپ فرد میتونه سالها بعد از پیوند به زندگی عادیش ادامه بده پسرخالم 16 ساله پیوند شده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
با رعایت رژیم غذایی متعادل و استفاده سر وقت داروها و چکاپ فرد میتونه سالها بعد از پیوند به زندگی عاد ...

ممنون که ج دادین یعنی داروهایی که بعد عمل میخورن عوارض نداشتن؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون که ج دادین یعنی داروهایی که بعد عمل میخورن عوارض نداشتن؟؟؟

نه عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چقد سخت زندگی واقعا دوستان قدر سلامتی خود و عزیزانتونو بدونین دارم از غصه میمیرم کاش زودتر از این مش ...

غصه نخور عزیزم به حق این ایام به زودی خبر بهبودیت رو تو تاپیکت اعلام کنی

من خالم دو سال پیش پیوند کلیه شد بعد عمل حدود ۱۵روز تو بیمارستان موند از پشت شیشه باهاش حرف میزدیم بعد مرخصی هم ۳ماه تو قرنطینه بود فقط مامان من میرفت واسه غذا بعدشم که خداروشکر خوب شد با ماشین شخصی رف شهرش اربیل عراق

مامان دو قلوها 👶👶
غصه نخور عزیزم به حق این ایام به زودی خبر بهبودیت رو تو تاپیکت اعلام کنی

عزیزم پسر خالت چند سالش بود عمل شد ؟؟دیالیز هم میشد؟؟بعد پیوند بچه دار شدن ؟؟شرمنده ها زیاد سوال کردم 

من توسط فوق تخصص کلیه اصفهان دکتر پارین هدایتی پیوند کلیه داشتم . اگر مداوم زیر نظر پزشک باشی داروها و رژیم غذایی رو رعایت کنید تقریبا زندگی عادی میشه داشت . ان شالله که همه سلامت باشن . 

سلام عزیزم من نمیدونم پیوند ردی یا نه ، اما من زدم . اوکی ب خدا و روحیه قوی شرطه هر چند آدم گاهی خسته میشه . توسط دکتر سلطانی مشهد پیوند زدم خدا رو شکر هم دکتر جراح و هم دکتر نفرولوژی م عالی بودن پس اول سعی کن دکتر خوب و با وجدان پیدا کنی 

دکتر خوب ک پیدا کردی جراحی ت انشاالله موفقیت آمیز بود. ۳ روز اول حساس ترین زمان پیوند شما برای پس نزدن و بعد ۱۰ روز دیگ نشون میده ک کلیه میخاد کار کنه در بدن یا نه هر چند در بیشتر مواقع ۳ روز اول مشخص میشه 

ده روز اول و ۴۰ روز اول خیلی حساسه و خواست ب خودت باشه. این ۴۰ روز اول گذروندی بحران پشت سر گذاشتی . سه ماه اول حتما قرنطینه باش و خیلی بهداشت رعایت کن. پیوندت ک گرفت رمز موفقیت تو اینه توکل ب خدا بهداشت و تغذیه مناسب ! بعد از سه ماه کم کم ب خانواده ملحق شو سر سفره بشین کنار خانواده بشین روزی چند ساعت تا کم کم هم بدنت ها ت کنه و افسردگی نگیری یادت باشه در این زمان مستعد افسردگی هستی پس حتما برنامه بچینم برای زمان قرنطینه ات

بعد از یک سال کلیه در بدنت جا پیدا کرده و شرایط سخت گذروندی و و فقط باید ماهانه چکاپ بدی . غذای شور نخور ، و چربی مراقب وزنت باش میوه های ممنوعه مثل گیرپ فورت و نارنج نخور بپرس چی ممنوعه حتما نخور من دیدم خوردن و کلیه دیگ مثل قبل کار نکرده و اینو بدون گاهی ممکنه کرات بالا پایین بره نگران نباش. و هر کی میگه پیوندی نمیتونه زندگی معمولی داشته باشه چرته!