2777
2789
عنوان

یه سوال

84 بازدید | 4 پست

چجوری پروفایل باید بذارم؟ 

من تازه عضو شدم 

غیر نام کاربری بایستی کجا برم عکس پرو بذارم؟

ممنون میشم کمکم کنید

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

نی نی سایت من   بالای صفحه سمت چپ

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اول پروفایلتو بزار اینجا ببینم منشوری پَنشوری نباشه یوقت

😂😂😂😂نگران نباش خوبه 

خیالت تخت

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
نی نی سایت من   بالای صفحه سمت چپ

ممنون عزیزم