2777
2789
عنوان

دوست شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 104 پست
اووف باز گیر دادین... خواستم توضیح کامل بدم خیلی ها چهره و هیکل واسشون مهمه عزیزم

حالا یک‌ی میگه شوهرم خیانت کرد همینها ازش میپرسن چاقی لاغری خوشگلی سفیدی،،، یعنی تاثیر داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مادر شوهر من ب پسرهاش گفته زن تون ک. گریه کرد یعنی می خواد خرتون کنه  زن تون ک محبت کرد ی ...

مادرشوهرت جادوگر شهر اُز نیست احیانا؟؟؟یا نامادری سیندرلا؟؟

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
حالا یک‌ی میگه شوهرم خیانت کرد همینها ازش میپرسن چاقی لاغری خوشگلی سفیدی،،، یعنی تاثیر داره 

دقیقا میپرسن... میگن مثلا برو ورزش هیکلت خوب بشه😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
بیست سال ش 

😂😂😂ایول چ پسری...خدا حفظش کنه

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

بعد هم زن و شوهر مکمل همدیگرن  

من و همسرم بعد ۱۳ سال زندگی واقعا روحمون  به هم گره خورده 

نمی تونیم ناراحتی هم و ببینیم

همیشه دلم به همسرم گرمه  اونم دلش به من

دیگه به چاقی و زیبایی و چی و چی بعد این همه سال توجه نمی کنیم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
شوهر من... 😐 البته اینارو پدرش بهش یاد داده

بر عکس پدر شوهر من برای زنش جون میده

خیلی خیلی زن دوست هست 

فقط عزیزم و چشم و جانم از دهان ش بیرون میاد 

اما مادرشوهرم بذ اخلاق و بی حوصله ست 

همیشه میگم مهره مار داره با اینکه ب شوهر و بچه هاش محبت نکرده اما همه خاطر خواه ش هستن 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
😂😂😂ایول چ پسری...خدا حفظش کنه

قربانت،،، به خواهرش میگ نازی تو کلا آدم ناسازگاری فردا اگ با زن من دعوات سد فکر نکن من طرف توامو دوست دارم ولی خو زنم،،، اونم میگ کدوم خری زن تو میش خخخ

قربانت،،، به خواهرش میگ نازی تو کلا آدم ناسازگاری فردا اگ با زن من دعوات سد فکر نکن من طرف توامو دوس ...

خدایا ی دونه ازاین مردای زندگی نصیب کن...

انشالله ک ی دختر لایق نصیبش شه..

بر عکس پدر شوهر من برای زنش جون میده خیلی خیلی زن دوست هست  فقط عزیزم و چشم و جانم از دهان ش ...

آره دیگه بعضی ها هم اینجوری خوش شانسن

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!!