2777
2789

من گرفتم. چیز خاصی نیست. بیخود نترس. یه کم احساس بد داره موقع گرفتن که چند دقیقست و برطرف میشه. تاپیکهایی با همین موصوع هست سرچ کن بخون. اگه گرفتگی لوله و چسبندگی رحمم بلشه با عکس باز میشه

درد ندارم من از هرکس پرسیدم همین گفته بهم 

یه سوال عکس از رحم میشه درخواست شخصی داد؟یا حتما باید دکتر بنویسه؟!

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم. چیز خاصی نیست. بیخود نترس. یه کم احساس بد داره موقع گرفتن که چند دقیقست و برطرف میشه. تاپی ...

موقع پری گرفتن ازت؟ 

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
درد ندارم من از هرکس پرسیدم همین گفته بهم  یه سوال عکس از رحم میشه درخواست شخصی داد؟یا حتما با ...

شخص فکرنکنم بشه عزیزم برای منم دکنرنوشته

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
شخص فکرنکنم بشه عزیزم برای منم دکنرنوشته

مرسی گلم 😘

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

دکتر باید بنویسه. 

اها ممنون

بعد از پاکی روز دهم من دادم...خیلی عالی بود واصلن درد نداشت   ..تعحب میکنم بعضیا میگن با بیهوشی انحام دادن..اخه من اینو به خانم دکتر گفتم گفت اصلن بیهوشی نداره....منم بعد عکس رنگی  رفتم بازار دور دور 

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز