2777
2789
عنوان

حرکات عجیب جنین

209 بازدید | 13 پست

سلام

من هفته ی بیست و چهارم بارداریم

از سه شب پیش ، هر شب موقع خواب، حرکات منظم نبض مانند از گوشه های پایینی شکمم احساس میکنم. بین هر ضربه با ضربه ی بعد دقیقا چهار ثانیه فاصله  است. دقیقا مثل نبض میمونه ولی میدونم از رحممه. نمیدونم چیه؟ اگر سکسه باشه چرا فقط شبهاست؟ و اینکه چرا تا صبح ادامه داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکسکه هست گلم. خدا به دادن برسه. نینی منم شبا سکسکه میکرد موقع جنینی تا کلی وقت هم ادامه داشت. یکماه اولی که به دنیا اومده بود به گریه انداخته بودمون. با بدبختی میخوابوندیمش، همینکه میخوابید سکسه شروع میشد و از خواب بیدار می‌شد  و تا وقتی سکسه میکرد خواب تعطیل بود. الان که بزرگتر شده بهتر شده ولی بازم به نسبت بچه های دیگه زیاد سکسه می‌کنه و دکترش هم میگه نشونه سلامتیشه

ای جونم

جابه جاهم میشی همین طوریه؟

من هروقت خیلی تکون میخوره اگه شونه چپ باشم میرم راست یا برعکس اروم میشه انگاری مثلا گیر کرده ظربه میزنه بعد که شونه رو عوض میکنم خوب میشه

یه موقعه به پشت دراز نکشی که بدتر میشه 

سکسکه هست گلم. خدا به دادن برسه. نینی منم شبا سکسکه میکرد موقع جنینی تا کلی وقت هم ادامه داشت. یکماه ...

واقعا؟

دختره من خیلی سکسکه میکنه

خودش خیلی عادیه . ولی من همش میگم وای داره اذیت میشه

ای جونم جابه جاهم میشی همین طوریه؟ من هروقت خیلی تکون میخوره اگه شونه چپ باشم میرم راست یا برعکس ا ...

آره حتی وقتی جا به میشم هم هست فقط از راست منتقل میشه به چپ یا برعکس😁

آره حتی وقتی جا به میشم هم هست فقط از راست منتقل میشه به چپ یا برعکس😁

ای جونم پس همون سکسکه ی😍

من اولین باری که سکسکه میزد از خنده داشتم میمیردم نشسته بودم نگا میکردم کل شکمم میپرید بالا 😂حیفف هواسم نبود فیلم بگیرم ازش