2777
2789
عنوان

دکتر شاکری و سابقه غربالگری

153 بازدید | 9 پست

مرکز تصویربرداری دکتر شاکری با بیشاز ۱۰ سال سابقه غربالگری جنین در هفته ۱۱-۱۳ ،قدیمی ترین مرکز در منطقه عباس اباد تهران محسوب میگردد 

که با هزینه کم ، سه سئوال غربالگری جنین ۱۱-۱۳؟هفته را قطعی اعلام می کند  ( سن دقیق جنین بدون پرسش آخرین عادت خان حامله و فقط با اندازه گیری ابعاد دقیق جنین ———جنس دقیق جنین —— اندازه دقیق NT& NB&IT....جریان خون DV., , تمامی فاکتور های علمی در جنین مثل فالکس مغز ،کلیه ها و مثانه .معده پر آب ، هر چهار اندام ) 

ایرج شاکری ؟؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم ولی یه نفر تو نی نی سایت گفت جنس و بهش اشتباه گفته پسر بعد یک ماه بعد رفته جای دیگه گفته د ...

جنس دقیق جنین را رایگان در هفته ۱۱ و تکرار آن به شکل رایگان در ۱۳ قطعا اعلام میکنند

ازمایشگاه با هزینه بیشاز دو‌میلیون تومان در هفته ۱۱-۱۳ با احتمال ۹۸ درصد اعلام میکنه !! و چند هفته بعد هم با تکرار رایگان انرا صد در صد نمی تواند اعلام قطعی کند 

به هزینه ۴۵۰ هزار توان هم در هفته ۹-۱۰ ،فقط تعیین جنس در ازمایشگاه انجام میشه جوابش ۹۷ درصد هستش نه قطعی و ۱۰۰ درصد 

موسسه های سونو ، اکثرا با احتمال ۷۰ درصد در هفته ۱۱-۱۳ اعلام میکنند 

همیشه با انصاف وعدالت ،بایستی ما مقایسه کنیم 

دکتر شاکری خطا تو جنسیت جنین زیاد داشته یک سرچ تو نی نی سایت بزنید متوجه میشید...از 10 نفر مادر بارد ...

من سرچ کردم !! دیدم نظرات کاربر ها را !!تعجب کردم چرا مرکزی هنوز جرات کتبی و ۱۰۰ درصد اعلام کردن را در سن ۱۱-۱۳ ندارند 

عادلانه بیاییم ۱۰۰ مورد دو مرکز دیگر را اگر قطعا اعلام میکنند را با مرکز دکتر شاکری در سن ۱۲ مقایسه کنیم ،،آن موقع قضاوت کنیم 

ولی من پیشنهاد میکنم دکتر شاکری هم مثل مرکز فوق پیشرفته رستاک با احتمال ۵۰ درصد دختر و ۵۰ درصد شفاهی جنس جنین را آن هم شفاهی ( نه کتبی) اعلام کنند !!!😀😀😀😀

دکتر شاکری خطا تو جنسیت جنین زیاد داشته یک سرچ تو نی نی سایت بزنید متوجه میشید...از 10 نفر مادر بارد ...

سه تا مرکز سونو را بیاییم تشخیص جنس جنیندر هفته ۱۲-۱۳  ( همه احتمالی میگن ) را با دکتر شاکری که قطعی اعلام میکنند را از طریق نتایج سلفری و امینو سنتز محاسبه کنیم 

کاملا نتایج  حاصله ، حقیقت و صحت و نادرستی مراکز مختلف را محاسبه و آنگاه در شرایط یکسان ،مقایسه و اظهار نظر کنیم 

سونو گرافی نیلو که مثلا اسم در کرده و به نظر خودش خیلی نامبر وانه ولی مفت نمی ارزه،خانم مهتاب قربانی نه شعور نه فرهنگ نه سواد نه دقت ،هیچکدوم نداره ،فقط ادعا و تبلیغات داره که هرجارو نگاه میکنی تبلیغات این خانم بی سواد و میبینم که اندازه .... نمیفهمه،بزرگترین اشتباه زندگیم اعتماد به این خانم بی سواد و کور بود ،گول تبلیغاتشونو خوردم