2789
واقعا تاثیر گذاره؟ 

من يه بار درگير شپش شدم 

رفتم دكتر 

دكتر بهم گفت توي شامپو روزانه ات هميشه سركه سيب بريز هم ريشه مو رو تقويت ميكنه هم جلوگيري از شپش

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا شپش .

من پسرم طفلی همش از دختر عموش که مهدمیره میگیره .

هر بار اینا باهم بازی میکنن من باید منتظر باشم براش یعنی دیگه اعصاب ندارم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
دو ساعت قبل ازحمام موهارو کامل سس مایونز بزن و کلاه بپوشون.بعدش ببر حمام.از بین میرن.یا دونه ی اسپند ...

من ندارم میگم اگه بشه پیشگیری کرد عالیه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

وای خدا شپش . من پسرم طفلی همش از دختر عموش که مهدمیره میگیره . هر بار اینا باهم بازی میکنن من بای ...

خب نبرش اونجا ببر جای دیگه، بعد مگه برادرشوهرت دخترشو دکتر نمی‌بره؟ 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خب نبرش اونجا ببر جای دیگه، بعد مگه برادرشوهرت دخترشو دکتر نمی‌بره؟ 

من نمیبرم که من با مادرشوهرم همسایه ایم بچم میره اونم ظهر میاد.هرچی غیر مستقیم میگنش بچه ات شپش داره بروش نمیاره که نیاره بچشو

شامپو میزنه و از این شونه ها گرفته که میگیره شپشو تو محفظه 

فک کن یبار خواهرشوهرمو و دخترش از این بچه گرفتن اعصابشون خرد موهاشون بلند

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
من ندارم میگم اگه بشه پیشگیری کرد عالیه

میدونم گلی.اره پیشگیری بهتر از درمانه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
منکه از سرکه جواب نگرفتم ..اسفند هم همینطور لامصب چه حشره ی جونداریه از بین نمیره به راحتی که

اره واقعا... دختر من شپش گرفته😢یکیش رو با دست گرفتم هرچی فشارش میدادم نمیمرد ... اینقدر سخت جووون بود 😓

متاسفانه بله واقعا دوباره شایع شده وتو کل شهر ها هم هست 

دختر منم گرفته بود ولی خدارو شکر با معرفی یکی از دوستام من از شر این مشکل راحت شدم

اگه شماهم لازم دارید میتونم ادرس اینستاشونو بدم هر کی خواست بره ی سر بزنه و ازشون نوبت بگیره 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp