2777
2789
عنوان

شپش😝

440 بازدید | 26 پست

جدی واقعا شایع شده دوباره؟ میشه پیشگیری کرد از ابتلا به شپش، کدوم شهرا شایع شده

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سركه يه ذره بريز توي شامپو روزانه ات

واقعا تاثیر گذاره؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

چیز کن یدونه از این شونه دندون ریزا بگیر حموم ک میری نرم کننده بزن شونه بکش 

موهام تازه بلند شده فک کنم از ترس برم دوباره مردونه بزنم😂

خیلی وحشتناک زیاد شده😐😐 منکه بیچاره میشم وقتی مدارس باز میشن😥😥 دخترمم موهاش پرپشت و بلند نمیز ...

موهاشو کوتاه نکن ولی بری آرایشگاه بگی میخوام حجمشون کم کنی، این کارو انجام میده بدون اینکه آسیبی به موها برسه

منکه از سرکه جواب نگرفتم ..اسفند هم همینطور لامصب چه حشره ی جونداریه از بین نمیره به راحتی که

وای چه بد

واقعا تاثیر گذاره؟ 

دو ساعت قبل ازحمام موهارو کامل سس مایونز بزن و کلاه بپوشون.بعدش ببر حمام.از بین میرن.یا دونه ی اسپند رو بجوشون با آبش سر رو ماساژ بده کلاه بپوشون یک ساعت بعدش حمام کنه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
 موهام تازه بلند شده فک کنم از ترس برم دوباره مردونه بزنم😂

وای نهههههههه 😂😂نزنیا 

ولی خیلی زیاد شده خیلی معمولا تو جاهای عمومی هست مشکلش اینه خیلیا نمیفهمن شپش دارن فک میکنن خارش ساده اس یا ی حشره تو کلشه رشک ها هک فک میکنن شوره اس اگ بچه داری از مدرسه ک میاد مغنعه اشو بشور