2777
2789
عنوان

تایپ فارسی

66 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میخوام وارد کار تایپ شم 

میتونم تایپ فارسیو انجام بدم 

کسی میتونه راهنماییم کنه ک چطور میتونم مشتری پیدا کنم ؟

یا اینکه از تجربه ی خودتون بهم بگین 

ممنون میشم

برو به کافی نت ها بسپار

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراکت بنویس پخش کن 

به کافی‌نتی‌ها بگو 

معمولا دانشجوها و دانش‌آموزای نهم به بالا استقبال میکنن بخاطر نوشتن تحقیق و مقاله و...

فقط باید خوب بتونی کارتو تبلیغ کنی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تو دیوار بزار یکم قیمت پایین تر  به کافی نتام میتونی سر‌بزنی و شماره بدی تا اگه نیاز داشتن بهت ...

میخواستم تو دیوار اگهی بزنم گفته بود 10تومن 😐

اخه مشتری میاد ک من 10تومنم بدم 😂

میخواستم تو دیوار اگهی بزنم گفته بود 10تومن 😐 اخه مشتری میاد ک من 10تومنم بدم 😂

من خبر از قیمتا ندارم 

ولی اول کار یکم قیمت پایین کار کن تا مشتری‌جم شه و بقیه به هم دیگه معرفیت کنن

جدی ؟؟؟؟برم بگم بلدم تایپ کنم ؟

اره یک کتاب چطوری منتشر میکنن اول طرف جمله بندی میکنه به صورت دستنویس بعد هم مجوز انتشار میگیره بعدم میره تو تایپ که شما انشالله باید انجام بدید باید برید با انتشارات صحبت کنید

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98