2821
2789
عنوان

کمر درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 43 پست
نمیدونم والا همسرم میگه آب گرم میذاری یه وقت بچه اون تو براش اتفاقی میوفته یا کمرت شل میشه مشکلی پیش ...

خب اب گرم نذاربشین جلوبخاری یا شوفاژ

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
من الان سره کارم ولی نمونشو برات میفرستم یادت باشه مارک oppo خیلی خوبه

باشه عزیزم مرسی

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازهمتون خواهش میکنم دعاکنید منم باردارباشم.دوساله جلوگیری جدی نمیکنم هشت ماهم هست که جدی اقدام میکنم فعلاکه خبری نیست.۱۰ابان موعدمه کمردرد وسردردوسفتی ودردناک شدن نوک سینه هم دارم

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
ماله منم زیاده دستمو مشت میکنم میچسبم به دیوار از گودی رد میشه

خخخخخخ دقیقا مثل من 

من ۴ تا انگشتم راحت رد میشه تازه باز جا خالی هم داره

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    
ماله منم زیاده دستمو مشت میکنم میچسبم به دیوار از گودی رد میشه

عزیزم من الان تاپیک هاتون رو خوندم گفته بدید که جفتتون پایین بوده و شاغل هم هستید چیکار کردید چون توی ان تی به منم گفتن که جفتم پایین

عزیزم من الان تاپیک هاتون رو خوندم گفته بدید که جفتتون پایین بوده و شاغل هم هستید چیکار کردید چون تو ...

جفت تون رفت بالا؟

کی؟

منم باز با وجود اینکه گفته پایین ولی باز سرکار میام

ازهمتون خواهش میکنم دعاکنید منم باردارباشم.دوساله جلوگیری جدی نمیکنم هشت ماهم هست که جدی اقدام میکنم ...

عزیزم ایشالا که این ماه بارداری

عزیزم من الان تاپیک هاتون رو خوندم گفته بدید که جفتتون پایین بوده و شاغل هم هستید چیکار کردید چون تو ...

آره عزیزم جفت پایین بود هیچ کاری هم نکردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد نگران نباش

جفت تون رفت بالا؟ کی؟ منم باز با وجود اینکه گفته پایین ولی باز سرکار میام

یادمه دوماه بعد خودش رفت بالا ماله شماهم میره 

یادمه دوماه بعد خودش رفت بالا ماله شماهم میره 

خدا کنه

توی این مدت مراعات خاصی انجام میدادی؟

خدا کنه توی این مدت مراعات خاصی انجام میدادی؟

اصلا مثله همیشه سره کار میرفتم برمیگشتم

برای چکاپ بعدی که رفتم گفت بالاس مشکلی هم نیست کلا مسیله خ اصی نبود ولی من خیلی نگران بودم

اصلا مثله همیشه سره کار میرفتم برمیگشتم برای چکاپ بعدی که رفتم گفت بالاس مشکلی هم نیست کلا مسیله خ ...

آهان اوکی مرسی که جواب دادی کمی خیالم  راحت تر شد

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز