2821
2789
عنوان

کمر درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 43 پست
آره عزیزم بفرما

ممنون عزیزم

من ۱۰ ام موعدم هست ولی الان دو هفته هست که کمر درد دارم و زیر دلم درده نفخ و تکرر ادرار شدید هم دارم

پهلوهامم درده

کمر دردم زده به پاهام و کشاله رانم خیلی تیر میکشه

میخواستم بدونم اینا علائم بارداری هست یا نه؟چون میخوام گرمیجات بخورم خیلی خیلی اذیتم اولین باره انقد درد میکشم نفخ و تکرر داشتم قبل موعدم همیشه ولی الان خیلی شدید شده 

ممنون عزیزم من ۱۰ ام موعدم هست ولی الان دو هفته هست که کمر درد دارم و زیر دلم درده نفخ و تکرر ادرار ...

آره اینا از علایم حاملگی هم میتونه باشه

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خودم لاغرم

ر بطی هم به لاغری مادر نداره

تو میتونی40 باشی ولی گودی کمر داشته باشی وشکم سنگین شده روی گودی فشار میاره وپدره آدم درمیاد

اگر وزن مادر زیاد باشه علاوه بر اون زانوها هم درد میگیره

کمربند بستم دیگه زیر شکمم و گرفت فشار کمتری به کمر میاد ویه مقداررر بهتر میشی

کمربند رو دکتر برات نوشت؟

یا خودت از داروخونه تهیه کردی؟

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    
کمربند رو دکتر برات نوشت؟ یا خودت از داروخونه تهیه کردی؟

به دکترم گفتم گفت کمربند بگیر چیزی ننوشت

خودم رفتم از داروخانه گرفتم

به دکترم گفتم گفت کمربند بگیر چیزی ننوشت خودم رفتم از داروخانه گرفتم

میتونی بی زحمت عکسش رو برام بذاری؟

ر بطی هم به لاغری مادر نداره تو میتونی40 باشی ولی گودی کمر داشته باشی وشکم سنگین شده روی گودی فشار ...

گودی کمر من زیاده

نه چه مشکلی میتونه داشته باشه

نمیدونم والا همسرم میگه آب گرم میذاری یه وقت بچه اون تو براش اتفاقی میوفته یا کمرت شل میشه مشکلی پیش میاد