2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست
مشکل من اینه ماشین داره بهم نمیده استفاده کنم خییلی لازم دارم اونم نیست من کارهام باید خودم انجام بد ...

آفررررررریییین گل گفتی. دیدی چقد بده. آدم حس مردم آزاری و ناتوانی بهش دست میده

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بمون خونه خودت کم کم هم با ماشین برو بیرون کاراتو کن اینجور مردا رو دقیقا باید برخلاف نظرشون کار کنی اه لجم گرفت از شوهرت بخدا...بگو اگه میخواستم خونه بابام باشم شوهر نمیکردم

الهی گاهی نگاهی🥰
بمون خونه خودت کم کم هم با ماشین برو بیرون کاراتو کن اینجور مردا رو دقیقا باید برخلاف نظرشون کار کنی ...

مامانم هم عصبیه برم اونجا جنگ اعصاب دارم .نرم هم خونه تنهام یه ماشین مدل پایین هم برام نمیگیره حداقل رفت و آمدم راحت باشع

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منکه خیلی اعتماد به نفسم کم شده چکار کنم😔

منم .رانندگیم خیلی خوبه منو خواهر شوهرم باهم گواهینامه گرفتیم  رانندگیش خیلی بد بود .الان اون شوهرش ماشین صفر بهش میده ولی شوهر من اجازه نمیده دست به ماشینش بزنم رو ماشینش حساسه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ماشینتون چیه؟خودت پس انداز نداری یه مدل پایین بگیری

چرا ولی نمیخواد بخره یه ماشین صفر خرید پارس داد به باباش ده تومنم باباش بهش نداد

چه سردرگمي و بلاتكليفيه بدي 

دقیقا .خونه مادر شوهر برم احساس راحتی ندارم آخه دامادا میان منم همش میخوام استراحت کنم .خونه مامانم هم که مامانم اعصاب درست حسابی نداره همش فش و نفرین میکنه .تاپیک قبلیم گفتم چجوریه از زندگی آدم سیر میکنه

والا خدا شانس بده ..‌همونو میداد به تو که اذیت نشی بارداری راحت بری و بیای..

باباش به زوری ازش گرفت اینم نتونست نه بگه .به اون نمیداد به منم نمیداد.خسیس نیستا از اوناس که رو ماشین وسواس داره و رانندگی کسی قبول نداره

باباش به زوری ازش گرفت اینم نتونست نه بگه .به اون نمیداد به منم نمیداد.خسیس نیستا از اوناس که رو ماش ...

چی بگم ولی باید درستش کنی از این حجم از محدودیت دربیای تو دیگه ازدواج کردی و مستقل شدی

الهی گاهی نگاهی🥰
دقیقا .خونه مادر شوهر برم احساس راحتی ندارم آخه دامادا میان منم همش میخوام استراحت کنم .خونه مامانم ...

والا اين اسمش زندگي نيست 

متوجه شدم 

(( (( (( آقا هستم )) )) ))