2777
2789

ما دو تا خونه دیدیم یکیش تک واحده و ۱۲۰ متره و نو سازه  فقط مشکل پارکینگ داره

دومیش ساخت ۹۵ کوچه ۱۲ متری و ۱۲۵ ولی پارکینگ بی مزاحم داره و از اولی ۱۰۰‌تومن ارزونتره

شوهرم‌ میگه دومی. حالا جدا از بحث خوب یا بد. من‌میترسم بگم اولی را میخوام بعدا هر چی بشه به من بگه تو گفتی. شما جای من باشید چیکار میکنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی 

صد میلیون ارزونتره؟

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

ماشین داری؟اگ میتونی خونه نوساز با پاکینگ بگیر.ولی نظرم دومی خونه بی پارکینگ مثه چایی بدون قنده

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
بله

با بقیه اش ی ماشین خوب هم میتونید بخرید 

یا دو تا مثلا 206 

باکلاس و عالی 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
ماشین داری؟اگ میتونی خونه نوساز با پاکینگ بگیر.ولی نظرم دومی خونه بی پارکینگ مثه چایی بدون قنده

بله ماشین داریم. اولی هم پارکینگش مزاحم داره. تا حالا اپارتمان نبودیم تجربه ندارم

بله ماشین داریم. اولی هم پارکینگش مزاحم داره. تا حالا اپارتمان نبودیم تجربه ندارم

تو سند باید پارکینگ باشه و وگرنه برای فروش اذیتتون میکنه 

منظور از مزاحم و بی مزاحم نمیدونم چیه

یا من هو اضحک و ابکی

مزاحم یهنی چی. آپارتمانا پارکینگشون مشکلی نداره خوبن اصولا

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……