سلام بچه ها من ماه پیش 11 آذر پریود شدم این ماه خوب بود نهایتا تا 7 دی پریود میشدم ولی فعلا خبری از پریودی نیست 7 دی و امروز که 5 روز تاخیر پریودی دارم بی بی چک زدم منفی شد به نظرتون امیدی هست ؟
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
تاموکسیفن و متفورمین و کابرلین مصرف کردم اینها باعث تاخیر در پریودی یا کیست تخمدان ممکنه بشن ؟ خیلی حالم گرفته شد بی بی چک امروز هم منفی شد حتی یه هاله هم نیفتاد بی بی چک قطره چکونی مدیکور بود
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹
خیلی سخته .من شوهرم ازم قول گرفته بود بی بی چک نزدم تا یک شنبه که مثلا یه هفته عقب افتاد باشه ولی امروز صبح یواشکی زدم حالا بی بی منفی بود نمی تونستم ناراحتیمو ابراز کنم خیلی سخت بود میترسم کیست زده باشم
من 4روز به پریودم مونده و فقط یکبار حوصلم نکشید برم توالت و الان دیدم بی بی چکم مثبت شده.دارم دق میکنم.من دارو میخورم اگه رو بچه تاثیر بدی گذاشته باشه خودمو نمیبخشم که کوتاهی کردم و مراقب نبودم.تازه ماه بعد میخواستم اقدام کنم که یکسال از بارداری قبلیم گذشته باشه
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...