2777
2789
عنوان

ازش دورشدم+😔

158 بازدید | 5 پست

سلام من دوستی داشتم که خیلی باهم صمیمی بودیم تقریبآ چهارسال دوستی ،یباربهم گفت بهت حسودیم میشه اما قد یه حرف بود برام،همیشه دوست داشت از کارام سر دربیاره یا من هرچی دارم انجام میدم هرکاری میکنم بهش بگم اما خودش نه تو دار بود همش میگفت من بدبختم من فلانم درحالی که خودش اصن هیچی نمیگفت تودار تودار،با اینکه خیلی چیزا داشت

یکی از اخلاقاش این بود،مثن پیش یکی از دوستایه مشترکمون میرفتم باید ازش میپرسیدم بهش زنگ میزدم بگم برم اونجا یانه

چند بار دلمو بد جور شکست بعد من ازش فاصله گرفتم ازش دور شدم خیلی راجبش حرف دارم بزنم اما دلم نمی خواد غیبت بشه بنظرتون کاربدی کردم 

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باید زودتر دورمیشدی، اولا که چرا خودش حرفاشو به تو نمیزد ولی از تو حرف میکشید؟؟ دوما مگه شوهرته ی ...

ما همسنیم اون ازدواج کرده همش از شوهرش بد میگه من از شوهرش چیزی ندیدم مثن میگه دوسش ندارم درحالی که خودش خواست ازدواج کنه باهاش ،بعد خونه دارن شخصی دارن بازم میسازن اینو بهم نگفت راز هاشو نمیگه دلش میخواد همش از بدبختیاش بگه ماشین خدابیشتر بده بهشون ثبت نام کردن یکی دیگه بگیرن اما نگفت بهم من از دوستام شنیدم با اینکه ماصمیمی بودیم دیگه چی بگم نمیدونم 

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚