2777
2789
عنوان

خسته شدم چیکار باید بکنم 😭

202 بازدید | 11 پست

شمابودید  چیکار میکنید 

توی تایپک قبلیمم کع اون اتفاق و  گفتم بچم گفت دلم خنک شد که اینجور شد و از این حرفا 

حرچی هم باهاش حرف میزنیم حرف خودشو تکرار میکنه

دیگه خسته شدم چیکار باید بکنم؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من متوجه نشدم اون یکی تایپک هاتون گفتین بچه فاپیلتون با توپ زده ب شکمتون .حالا ربطشو با هم نفهمیدم 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
عزیزم من متوجه نشدم اون یکی تایپک هاتون گفتین بچه فاپیلتون با توپ زده ب شکمتون .حالا ربطشو با هم نفه ...

توی تایپک قبلی یکی از بچه های اقواممون با توپ زد توی شکمم 

بعدش بچم چند دقیقه بعد گفت دلم خنک شد و از این جور حرفا (منظورم اینع کع از سر حسادت این و گفته) 

پسرم 5سالشه 

و یکی دیگه هم باردارم

توی تایپک قبلی یکی از بچه های اقواممون با توپ زد توی شکمم  بعدش بچم چند دقیقه بعد گفت دلم خنک ...

اوکی عزیزم بیشتر بهش محبت کنید اون الان حس حسادت داره فک میکنه اگ بچه دوم بیاد اون فراموش میشه همیشه طکری رفتار کنید ک هیچکس نمیتونه جای اونو پر کنه .

از خوبی های خواهر برادری براش بگو .بگو با تو همبازی میشه و از این حرفا .بهش سخت نگیرید چون بدتر میشه .اما ازشم ناراحت نباشید چون بچه است 

اوکی عزیزم بیشتر بهش محبت کنید اون الان حس حسادت داره فک میکنه اگ بچه دوم بیاد اون فراموش میشه همیشه ...

همش شوهرم میگه تو بلد نیستی بچه داری و برو از زن های دیگع یاد بگیر چه جور بچه داری میکنن 

دیگع از سرکوففت شنیدن بدم میادد

همش شوهرم میگه تو بلد نیستی بچه داری و برو از زن های دیگع یاد بگیر چه جور بچه داری میکنن  دیگع ...

براشون توضیح بده ک ربطی ب بچه داری شما نداره .همه بچه ها وقتی میبینن قراره دومی بیاد ناخداگاه حس حسادت بهشون دست میده براشون بگید ک تنها پسر شما نیست همه بچه ها همینجورن ب دنیا ک بیاد خودش عاشقش میشه فقط بهش سخت نگیرید 😍😍