من تیمی را میشناسم که با استفاده رژیم غذایی مکمل کنار داروها بیماری های دیابت و کبد چرب و تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _ سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستیو خودایمنی نظیر ام اس ، پی سی را درمان می کنند.کسانی که خوب شدند و دکتر داروهایش را قطع کرده بود را دیده ام اگر مایل هستید با شماره 09910025498 تماس بگیرید
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
قلب و عروق. پدر من واریس شدید داشت ما بردیمش مرکز فوق تخصصی ماهورا که تحت نظر متخصص قلب و عروق درمان واریس با لیزر انجام میدن. شماره تلفنشونم اینه امیدوارم شما هم مثل پدر من بهترین نتیجه رو بگیرین 02126372041
برای درمان واریس میتوانید به دکتر هادیزاده مراجعه کنید ایشان بهترین فوق تخصص واریس هستند و با لیزر و تزریق و بدون جراحی و بیهوشی واریس را درمان میکنند برای ارتباط با ایشان بر لینک زیر کلیک کنید
من خیلی از سایت رو گشتم تا بهترین واریس در ایران رو پیدا کنم که توی سایت تاپتنا چندتا از بهترین دکترهارو پیشنهاد داده شما هم دکتری رو می شناسید معرفی کنید.https://toptena.ir/the-best-varicose-veins-doctor-in-iran/