2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

38 بازدید | 2 پست

من پسرم بردم شنوایی سنجی یک ماه پیش گفت مشکل داره بعدبردمش پیش متخصص گوش وحلق گفت عفونت داره گوشش احتمالا بخاطر همین بوده نوارگوشش مشکل داشته دارو دادکه بهش بدم بخورپنج ماهگی ببرمش امروز ازشبکه سه ارتباط مستقیم بامشهدداشتن نزدیکای یازده دوازده ظهربود منم خیلی گریه کردم ازامام رضا شفای پسرموخواستم که گوشش مشکل نداشته باشه با خودم گفتن کاش پسرم حی به زبان بیاد بگه که من گوشم سالمه مشکلی ندارم بخداپسرم به هرصدایی تخواب واکنش نشان میده باهاش حرف میزنم میخنده بهم گوش میده بعدنمازموخوندم ساعت دونیم بود که خوابم برد کنارپسرم خواب دیدم پسرم داره حرف میزنه ساعت چهارشد که بیدارشدم ازخوابم خیلی خوش حال شدم اما فقط کلمه هایی که میگفت پسرم یادم نیست فقط حرف زد بعد تعبیرخواب نگاه کردم ببینم نوزادتوخواب حرف بزنه چیه نوشته بود امام صادق (ع)گفته اگرببینی نوزادی پسردرخواب حرف بزندشفاپیدامیکند ازظهرتوفکراین خوابم بنظرتون میتونه واقعیت داشته باشه برای پسرم دعامیکنین هرکدام براش صلوات بفرستید منم شماهاروفراموش نمیکنم سرنمازام

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.