2777
2789
همون روز اول خیلی لخته دفع شد با قرص متیل هم 2 روز پیش بازم با فشار زیاد خون و لخته دفع میشد 

مال منکه لخته نبود معذرت میخوام مثل تیکه های بزرگ جیگر بود خیلی بزرگ بود بعد آخرین مرحله دیگه دوتا جنینم افتاد

اونا شکلشون با بقیه خیلی فرق داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول سونو واسه بقایا چند شد شوهرم خیلی اذیت میکنه واسه بردنم 

بالاخره که باید برین زودتر برین که اگر خدایی نکرده مونده باشه تا تازه زود با قرص دفع بشه

من خودمم دکترم گفت برو سونو اگه چیزی مونده بود بهت قرص میدم که خداروشکر نمونده بود

سلام عزیزم من مشهدم آدرس بده منم هفته پیش سقط کردم باید برم سونو  هورمونام میزون نیستن طب گیاه ...

درمانگاه ولیعصر

وکیل آباد ۶۳ عزیزم

بااینکه درمانگاه ولی پیشرفته ترین دستگاه هارو داره گلم

حتی جاهای خصوصی ندارن

سلام عزیزم من مشهدم آدرس بده منم هفته پیش سقط کردم باید برم سونو  هورمونام میزون نیستن طب گیاه ...

اره حتما دکتر خودم هست هم ماما هم تخصص طب چینی داره

۰۹۱۵۲۵۱۱۷۸۶شماره منشی

وای من چقدر بی احساسم پس 

دوتا سقط داشتم ولی اصلا هیچ حسی ندارم و نداشتم 

البته خیلی زود سقط شدن تا آزمایش دادم افتادن، ولی واقعا هیچ حسی نداشتم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
منکه کلی گریه کردم

مال من زیر 5 هفته بود، تا میفهمیدم، میفتاد، واقعا حسی بهشون نداشتم، 

الانم زیاد خودت رو ناراحت نکن، ان شا الله به زودی کوچولوی خوشگلت رو بغل کنی، ببوسی و همه چی یادت بره 

اگر ناخواسته بود سقط، خودت رو ناراحت نکن، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
مال من زیر 5 هفته بود، تا میفهمیدم، میفتاد، واقعا حسی بهشون نداشتم،  الانم زیاد خودت رو ناراحت ...

علتشم فهمیدی چی بود،چن ماه بعد سقط  اقدام کردی؟

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞