2821
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 122 پست

@hellosummer عزیزم هرکی 29رو میخاد بهش بده من فقط 28 میتونم بخونم آخه اون یکی تاپیکتم رفتم برداشتم ختم این برام زیاد شد

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
خب پس ۲۹ رو من برمیدارم

قبول باشه عزیزم التماس دعا

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم عزیزم

چشمت بی بلا عزیزم ممنون شکلاتی جز 29رو بردلشت

همگی التماس دعا موقع خوندن مارو هم دعا کنین حاجت ماهم روا شه شاید دل شماها پاکتر باشه😘😘😘

قربونت برم مهربونم انشاالله که خدا خودش دلتو شاد کنه البته کاربر درمسیرخدا اول صداتون زدن بعد گفتم ...

عزیزدلمی😘😘لطف کردین هم شماعزیزدلم وهم درمسیرخدای عزیزم.الهی جفتتون توهمه جوانب زندگیتون ثروتمندباشین.الهی آمین.🙏🌹

چشم.مرسی عزیزم که گفتی.😘😍🥰

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
مرسی عزیزم😍😍😍😍😍💜

عزیزدلمی😘😍🥰الهی همیشه عالیترینهاروزیت باشه آبجی نازم.الهی آمین🌹🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
خواهرنازم ممنون که صدام کردی❤

فدایییییی داری 😘😍🥰مرسی که لطف میکنی ومیای.الهی همیشه خوشبختی وآرامش روزیت باشه آبجی نازم.الهی آمین🙏🌹

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوبت من جز 17 رو میخونم دوستای گلم ان شاءالله همگی ختم به خیر حاجت روا ش ...

حاجت روا بشی گلم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی صدام زدی خدا خیرت بده من جزء۲۹

عزیزدلمی😘😘الهی بزودی بعالیترین شکل حاجتروابشی آبجی نازم.الهی آمین🌹🙏

سلام عزیزم من ختم زیاد دارم شرمندم نمیتونم شرکت کنم  التماس دعا دارم گلم

دشمنت شرمنده آبجی نازم😘الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی.الهی آمین.🌹🙏🥰

جزء 5 هم سهم من انشاا... همگی حاجت روابشین ممنون @باشکوه    عزیزم

قبول باشه😘🥰الهی همیشه عالیترینهاروزی خودتون وعزیزانتون باشه.الهی آمین.🙏🌹

2824
2823
2791
2779
2792