2821
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 122 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جز ۲۷ رو میخونم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
9

عزیزای دلم این جز ها برداشته شده

خواستین شرکت کنین بجز اینا بردارین

۱
۲
۳
۲۶
۴
۳۰
۱۶
۲۸
۲۹
۵
۲۷

۲۳
بحق این شبای عزیز همه حاجت روا بشیم🎁❤🙏🏻

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
عزیزم من زیاد شریکم تو این ختما اما جز 28 و 29 میخونم برا حل مشکل منم دعا کنین

عزیزم من میتونم فقط جز 28 بخونم آخه از اون تاپیکتم برداشتم برام زیاد میشه چون ختمای دیگم دارم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
عزیزم من میتونم فقط جز 28 بخونم آخه از اون تاپیکتم برداشتم برام زیاد میشه چون ختمای دیگم دارم

خیلیییی لطف کردیییی دست گلت درد نکنه حاجتت روا🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
۱۳ و ۹ رو برداشتن

29رو اگ میشه بذار برا کسی دیگ من 28 میخونم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
خیلیییی لطف کردیییی دست گلت درد نکنه حاجتت روا🌹

زنده باشی عزیزم حالا اگ خوندم اونو دیدم میتونم و جزء مونده برمیدارم فعلا همون 28 

عععع پس ۲۷

دوست عزیزمن 28 و 29 برداشتم اما الان فقط 28 هستم اگ میخای 29 رو بخون

2824
2823
2791
2779
2792