2821
2789
عنوان

ختم قرآن

729 بازدید | 122 پست

دوستان به امید حاجت رواییمون ختم قرآن برداریم

لطفا هرکس یک جز رو برای حاجت خودش و همه عزیزانی که شرکت میکنن یا حاجتی دارن برداره 

انشاالله دل هممون آروم بگیره به حرمت این ایام عزیز

متوسل میشیم به امام رضا و پیامبر🌹🌹🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جزءسی

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@باشکوه‍ 

عزیزم اگر میتونی دوستان خبر کن .

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@باشکوه    

مرسی عزیزم که صدام زدی.الهی خیرببینی .الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی.الهی آمین😘🌹🙏

جز۳ و۲۶رومیخونم

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه ‍  عزیزم اگر میتونی دوستان خبر کن .

سلام عزیزدلم😘😍مرسی که به یادم بودی.قبول باشه.الهی بعالیترین شکل بزودی به تمام خواسهات برسی.الهی آمین.🙏🌹چشم الان دوستان عزیزروصدامیزنم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
مرسی عزیزم که صدام زدی.الهی خیرببینی .الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی.الهی آمین😘🌹🙏 جز۳ و۲۶رومیخون ...

قربونت برم مهربونم انشاالله که خدا خودش دلتو شاد کنه

البته کاربر درمسیرخدا اول صداتون زدن بعد گفتم منم بزنم😍❤️

من تاپیکای ختم بازم دارم دوست داشتی سر بزن مرسی از کمکت عزیز دلم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
2824
2823
2791
2779
2792