2777
2789
عنوان

لطفا ی دیقہ

110 بازدید | 7 پست

سلام 

سریع میرم سر اصل مطلب 

ی دختر عموی حسود دارم ک نمیتونہ موفقیت منو در ہیچ عرصہ ای ببینہ حتی تو ازدواج و سن ازدواج چون خودش از ۱۴ سالگی دنبال پسر عموم افتادہ بود و در نھایت تو ۱۸ سالگی ازدواج کرد و ۱۹ زایمان 

الانم ی بچہ ۴ سالہ دارہ ولی تا دید موقع دانشگاھہ منہ خودشو انداخت تو ازاد حالا این تادیدہ موقعیت من بہترہ پشت سر من حرف زدہ ک ارہ اینم ب سعید (پسر عموم ک ی سال کوچیکترہ !!!) علاقہ دارہ منم ک کلا سرم تو درس و اینا بود ہمیشہ بچہ + خیلے بم برخورد چون اصن پسرہ بمن نمیخورد لاابالے و پولدار بے درد ک نہایت دردش  بی محلیہ رفتم ب خواہرش گفتم یکے گفتہ ک شما این حرفو زدید بیجا کردید اینام رفتن خر یکیرو گرفتن اونم ہی زنگ میزنہ من نگفتم دختر عموعہ و شوھرشم فسادگدار میترسم ابرومو با این حرفا ببرن نمیدونم چکار کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونی که حسوده و فقط تو فکر حرف و ماجرا ساختنه، لحظه ای آرامش نداره، چون همش داره فکر میکنه و نقشه میکشه

همین براش بس

بیخیالی طی کن بذار آتیش بگیره از موفقیتهات

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
خب من میترسم اینجور بخوان شر بڈارن پسررو بندم کنن اونا ول کنم نیستن

منم پشت سرم حرف میزدن . پسر خالمو دوست دارن یارو الان بچه داره بازم حرفش هست . اون موقع کم سن بودم شب پتو میکشیدم سرم تا صبح گریه میکردم 😂😂😂 الان میخندم اون احمق ها چه اثری داشتن تو زندگیمون . دو تا فحش بده بی خیال . میخای با ی مرد دیگه ازدواج کنی بزار بگن اخرش اونا خیت میشن . من ازت بزرگترم اعتماد کن به حرفم . تمرکزتو بزار رو زندگی و کار خودت . خدا پشت و پناهته