۱۳۸۰fati مدیر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 207 عنوان ستایش | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 20 پست به نظرتون حشمت فردوس میمیره 1398/08/05 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادخداa عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 393 زیور کیه بچه ها؟ اونی وقتی انیس بیمار شد اوردنش تا بچه ها و انیس رو ترو خشک کنه یادمه اتکلن انیس رو برداشت اشتباه زد به لباسش
yazgool عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 2282 اصلا چرا زیور باید از پلیس بترسه هشمت فکر نمیکنه چرا زیور گفته پلیس نه شک نمی کنع والا انگار فیلمنامه رو یه بچه نوشته عقلش به پلیس و قانون و اینا نمیرسیده
حنادختررخوب عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 4886 آخه اصن حشمت رو دارن میکشن که مالشو بکشن بالا و گرنه که بیهوده است کشتنش خو یعنی اطلاع حقوقی نداره دگگگگ...ولی دختر ستایش زرنگه نمیزارهادعای حشمت الان دست ورثه ها میفته دگ خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
نیلوشی عضویت: 1386/11/30 تعداد پست: 1645 اونی وقتی انیس بیمار شد اوردنش تا بچه ها و انیس رو ترو خشک کنه یادمه اتکلن انیس رو برد ... مرسیآخه من ستایش یک و دو رو ندیدم 😀این سری رو هم دو قسمت دیدم می خوان سر از همه چیز دربیارم
حنادختررخوب عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 4886 اصلا چرا زیور باید از پلیس بترسه هشمت فکر نمیکنه چرا زیور گفته پلیس نه شک نمی کنع خو بحث کشتن پسرش در میونه ها....زیور از اولم مظلوم بود ولی انیس طاهرو کشت،خوب معلومه به زیور اعتماد میکنه خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
f.a1574 عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 5375 مرسی آخه من ستایش یک و دو رو ندیدم 😀 این سری رو هم دو قسمت دیدم می خوان سر از همه چیز دربیارم زیور زن دوم صابره که پریسما با چک ۵۰ تومنی مجبورش کرد طلاق بگیره خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من