2777
2789

از دور داشتن موقعیت شغلی من شاید برای خیلی ها جذاب باشه ولی باورتون نمیشه چه روزگار خرابی دارم

دست از خودم شستم.

صبح تا ظهر یه آموزشگاه ۳ تا ۹ یه آموزشگاه دیگه مشغولم. فقط دو روز بعدازظهرها آفم.

به محض ورودم به تونه لباسا و سوتینم رو میکنم و یه لباس گل گشاد داغون میپوشم و بدو بدو به کارام میرسم و ۱۲ مثل جنازه میفتم.

موهامو ۲ سال پیش رنگ کردم الان کلی سفید شده. خیلی هم کم پشت شده و میریزه خلاصه رفتم کوتاه کردم فقط

اصلاح و ابرو آخرین بار عید رفتم!!!! لباسهای محیط آموزشگاهم همه مشکی.

ماسک و رسیدگی به پوستم صفررررر

پوست دستام اگزمای شدید داره همش زخمه. دستام زشت شده. تا حالا بالای ۲ تومن پول دارو و کرم دادم ولی هیییییچی به هییییچی. میدونم مال استرس و فشار عصبی هم هست.

ناخنام مدام میشکنه و بلند نمیشه. لاک هم که بخاطر شغلم تعطیله

تیپم بسیییییار معمولی. احساس پیرزنی میکنم.

انقدر گیر و گرفتاری و چاله چوله هست شوهرم خرج لباس و اینا خیلی نمیکنه. اسباب و وسایل خونه که هیییییچی.

دارم پییییر میش😭😭😭

کمک

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برنامه نداری وگرنه مام همه روزی ۱۰ ساعت سرکاریم

بگو برنامه شما چجوریه

چقدر به خودت میرسی

من حتی با دوستامم دیگه قطع رابطه شدم

کسی مجبورت کرده اینقدر کار کنی؟؟ خودت این زندگی رو میخای وگرنه زن باید مث یه خانوووم تو خونش بشینه شوهرش دندش نرم خرجاشو بده من ک مخالف صد درصدی کار زن هستم خصوصا کارمندی ک اختیارت با خودت نیست

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
کسی مجبورت کرده اینقدر کار کنی؟؟ خودت این زندگی رو میخای وگرنه زن باید مث یه خانوووم تو خونش بشینه ش ...

واقعا 

ولی میدونم برمیگردیم به همون روزای گرفتاری قدیم

بدتر اعصابم میریزه بهم

واقعا  ولی میدونم برمیگردیم به همون روضای گرفتاری قدیم بدتر اعصابم میریزه بهم

انتخاب با خودته عزیزم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
کسی مجبورت کرده اینقدر کار کنی؟؟ خودت این زندگی رو میخای وگرنه زن باید مث یه خانوووم تو خونش بشینه ش ...

شدیدا باهات موافقم چون مادرم شاغل بود و باچشمای خودم دیدم چقد اذیت شد و زود شکسته شد

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
بگو برنامه شما چجوریه چقدر به خودت میرسی من حتی با دوستامم دیگه قطع رابطه شدم

من کارم شیفتی هستش بیمارستان کار میکنم

روزی یدونه شیفت دارم بعصی وقتام دوتا

میانگین روزی ۱۰ ساعت برای کار و رفت امد و دوش قبل و بعدش میره

شوهرم بریز بپاش نکنع ماهی یبارم جارو نمیندازم 

ظرفارو شوهرم میشوره

غذام اخر هفته ها اندازه ۱۰ وعده فریز میکنم مثلا خورش کشک بادمجون مواد اولیه ماکارونی اینا

نزدیک ۳ ساعتم برای کارای خونه میره

عادت به پرخوابی ندارم

روزی ۶ الی ۷ ساعت میخوابم

چون شهر غریبیم با کسی ارتباط نداریم راحتیم

مهمونی نمیریم مهمونم نمیاد

روزی ی ساعت دوساعتم درس میخونم

بعضی وقتام هفته ای دوبارم بیرون یکی دوساعته باشوهرم میریم