2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من و دوسپسرم ک میدونم آدم لاشی نیس.قصد ازدواج بودیم. واقعا مشکلی نداشتیم منم جز خوبی ندیدم چیزی.اما من ب شدت بی اعتماد بودم و بارها بهش تهمت زدم یا حرفاییی مثل اینک ولم میکنه و اینا. با وجود مشغله ش توجه و وقت گذاشتنش برای من سرجاش بود. بارها بهم میگفت نزن این حرفارو .میگفتم باشه . ولی باز از اول.

تا اینک یکبار دیگه از شکای من برید. دیگ معذرت خواهیای من کارساز نبودن. چن روزی بیخبر بودم و جوابمو نداد و بعد هم گفت اصلا راهی نداره ب هیچ وجه.خوشبخت باشی و ... یکمم تیکه انداخت و خدافظی کردم.  دیگ اصلا پیگیر نشدم. تا اینک حدود یکماه بعد پیداش شد

سلام و احوالپرسی و منم سرد بودم و یکمم گلایه کردم. دو هفته ای هست پیگیریاش ادامه داره اما خیلییی سرد  حرفی از دوست داشتنش نمیزنه . فقط عکس میده و از کاراش میگع. منم سردم نمیخوام بفهمه دوسش دارم و کلا فراری شه 

از دست کارات خسته شدا

امکان داره هنوزم دوسِت داشته باشه

ولی مساله اصلی اینه که تا موقعی که تو بی‌دلیل شکاک باشی ، نه با اون ، با هر آدمِ دیگه ای هم نمی‌تونی آرامش داشته باشی

بهتره اول روی‌ خودت کار کنی

💚
از دست کارات خسته شدا امکان داره هنوزم دوسِت داشته باشه ولی مساله اصلی اینه که تا موقعی که تو بی‌د ...

ب اندازه کافی تنبیه شدم و تازه فهمیدم همش بیخود بود هم خودمو اذیت میکردم هم اونووووووووو.    ولی الان‌نمیدونم چجوری دلش رو بدست بیارممم. دوسش دارم من