2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟؟؟

80 بازدید | 5 پست

سلام بچهها ۷ ساله ازدواج کردم تاحالا حرفهامو تو دلم نگه داشته بودم تا امروز که شوهرم یک‌چیزی گفت خیلی بهم بر خورد بعدش بهش پیام دادم که تا حالا هیج کاری نکردی خوشحال شم نه کادو خریدی واسم‌نه گل نه یک مسافرتی هیچی.حتی وقتی برات بچه بدنیا آوردم برام یک شاخه گل نخریدی. اونم‌جواب داد من دارم اساس زندگیمان رو درست میکنم تو ظاهر بینی بیای ببینی خودمو تو خونه دار زدم تا سوپرایز شی بعد برو گل بخر.

خیلی دلم شکست یعنی من هیچ حقی ندارم حق یک کادو کوچیک و یا حتی یک شاخه گل با این حال براش نوشتم من دوستت دارم اونم دیگه جواب نداد.بنظرتون حق با کیه؟

حق با تو

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر واقعا توان مالی زیادی نداره و دستش تو خرج خونه هست فعلا تااین خرجها تموم بشه درک ش کن....

ولی اگر دارایی ش زیاد هست خودش از عمد نمیگیره از حق ت دفاع کن 

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
اگر واقعا توان مالی زیادی نداره و دستش تو خرج خونه هست فعلا تااین خرجها تموم بشه درک ش کن....   ...

درهر صورت نباید بهش الان ابراز علاقه کنی که پرو بشه

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......