2777
2789
عنوان

خجالت میکشم😞😔

1866 بازدید | 83 پست

سلام بچه ها ، من خیلی وقت نیست عضو نی نی سایت شدم چیزی که می خوام بگم رو از توی نی نی سایت خونده بودم و دل گرم شده بودم اما تا یکی رو میبینم  که okی ، دوباره روز از نو روزی از نو، 

راستش من سینه های کوچیکی دارم ۶۵ ، و ازشون خجالت میکشم و همش به خودم میگم چرا اخه من باید واسه این چیزا نگران باشم  ولی خوب چیکار کنم هستم دیگه ، 

همه ش به خودم میگم اگه خواستگار پیدا شد چی جوری بهش بگم روم نمیشه ، نکنه اگه نگم بهش بد بشه ، لباس عروس خواستم بخرم گیرم نمیاد .. همش فانتزی اینو دارم که لباس عروس رو توی تنم ببینه ولی به خودم میگم زهی خیال باطل دختر جون حتی اگرم پیدا بشه لباس یا خوده لباس فروشیه مسخره ات میکنه یا خوده یارو ، ۲۰ سالم داره میشه و هر روز نگران تر میشم ، 

می خواستم ازتون بپرسم شوهرای شما براشون مهم بود اینچیزا؟؟ اگه نبوده بعدا که دیده گله نکرده ؟؟ یه مشت از این فکرا توی سرمه و مامانم راضی نیس که من برم جراحی که نه عمرا که بذاره ولی کرم یا وکیوم از این چیزا استفاده کنم دیگه دارم دیونه میشم ...

ببخشید سرتونو درد اوردم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکرات همش الکی اصلا بش فکر نکن اول که بعضی مردا ازسینه کوچیک بیشتر خوششون میاد دومندش سایز سینه هات برایه دختر مجرد نرماله من هفتاد بودم بعد ازدواجو شیردهیو زایمان الان 85دوست دارم کوچیک شه مثل قبل بااینکه لاغرشدم سایز سینم بزرگ شد و موند...سومندش برای تویه لباس عروس غالب سینه جک دارو اسفنجی بزار تو لباس عروست بعضی لباس عروساخودشون قالب جک دارن و با کمی گریم که به ارایشگر بگی برات بزنه سایز سینه هات خیلی بزرگتر به نظر میرسه

جاوید عشق مامان

درضمن بافت سینه چربی اگه خیلی اذیت بودیو اعتماد به نفستو گرفته بدون عمل جراحی میتونی تزریق ژل یاچربی انجام بدی که من توصیه نمیکنم خودشون بزرگتر میشن بعد ازدواج و شیردهی حداقل دوسایز بزرگترمیشن واگه سینه های خودت کوچیک باشن بعد بزرگ شدنشون خوش فرم میمونن

جاوید عشق مامان