2789
عنوان

Iud 😔😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 23 پست
الان چند روزه آی یو دی گذاشتی و چند روزه خونریزی داری؟

زیاد نیس ولی خوب خونریزیه هس 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
زیاد نیس ولی خوب خونریزیه هس 

منم وقتی گداشته بودم، یه ده روز خونریزی داشتم ولی زیاد نبود مثل تو. بعدشم گفتم هر دو هفته، خونریزی داشتم اونم به مدت یه هفته شایدم بیشتر. انشالله که قطع میشه خونریزیت، ولی قطع نشد برو دکتر. در صمن سونوگرافی نرفتی ببینی آی یو دی سر جاشه؟ 

کلا همه بعد گذاشتن ای یو دی باید برن یه سونوگرافی که ببینن دستگاه سر جاش افتاده یا نه.

🙂😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم وقتی گداشته بودم، یه ده روز خونریزی داشتم ولی زیاد نبود مثل تو. بعدشم گفتم هر دو هفته، خونریزی د ...

باید شنبه میرفتم ک افتاد ب تعطیلات میره برای هفته دیگه، دکترم نیس این هفته

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
تو پریودی گذاشت برات؟  منم میخوام بزارم  راسته برا کسی که زایمان نداشته نمیزارن؟

من گذاشتم پاک شدن بعد رفتم، نمیدونم گلم نشنیدم

باید شنبه میرفتم ک افتاد ب تعطیلات میره برای هفته دیگه، دکترم نیس این هفته

اگه دیدی خیلی ضروریه برو یه دکتر دیگه، اگر که نه همون صبر کن دکترت بیاد هفته بعد برو.

🙂😊
اره معمولا اخر پری میزارن که دهانه رحم بازه نمیدونم چرا برا استارتر بعد پری گذاشته

آره منم زندایبم بهم گفت که پریودت تموم شه نمیشه چون دهانه رحمت بسته میشه، گفت روزای آخر پری بیا که دهانه رحمت بازه.

🙂😊