2789
عنوان

Iud 😔😒

1563 بازدید | 23 پست

سلام چهل روز دیگه یک ماه میشه iud گذاشتم خرداد هم زایمان کردم دکترم گفت نمیخاد تا 6 ماه صبر کنی، برو بگیر بیار برات کار بزارم رفتم گرفتم چون واقعا میترسیدم باردار بشم دوباره، شوهرم خیلی هاته، iud( میرنا). گذاشتم گفت خیلی خوبه حالا از اون روز ک گذاشتم دو روز خوب بود بعد دو روز پریود شدم از اون موقع خونریزی و لک و... دارم 

زنگیدم بهش گفت فعلا ک تعطيلاته مفنامیک اسید بخور تا قطع بشه تا بیای برای معاینه 

رگی 4 تا دارم میخورم خیلی بهتر شدم. سوالم اینه ممکنه جابجا شده باشه؟ میگن ه ر کسی گذاشته چند ماه طول میکشه بدن عادت کنه

کی مثل مته خدا کنه جاب جا نشده باشه 

چون شوهرم دیگه بهم پول نمیده 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گیرم جابه جا شده باشه شوهرت پول نداد بهش بگو لابد بچه میخوای باز😐

به میگه آره بیار شیره ب شیره کن مگه جیه

بخدا سر اولی تا پای مرگ رفتم کیسه آبم زودتر پاره شد 

مردا ک این چیزا حالیشون نیس

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
منم ای طوری شدم اخرش رفتم در اوردم اونقدر خونریزی کرده بودم که پلاکتم پایین اومده بود

وای حالا چجوری جلوگیری میکنی شانس نداریم که

قرص هم بهم نساخته فعلا ازاده واقعا شانس نداریم ایشالا  ۱۴ پریودبشم واگرنه بدبخت شدم رفت اخه ۳ ...

خدا حفظشون کته عزیزم، زعفران بخور 

من تقریبا برای ۴ سال طبیعی برام خطا نداشت منم خرداد زایمان کردم

طبیعی که میگن برای زن خوب نیس؟ 

منم آی یو دی دارم، ۴ سال پیش گذاشتم، آولش خونریزیش زیاد میشه، یعنی من یکی دو ماه اول هر دوهفته یه بار خونریزی میکردم( مثل پریود). ولی بعد یکی دوماه همون سی روز به سی روز پریود میشم. دیگه مثل روزای اول خونریزی نمیکنم.

🙂😊
منم آی یو دی دارم، ۴ سال پیش گذاشتم، آولش خونریزیش زیاد میشه، یعنی من یکی دو ماه اول هر دوهفته یه با ...

یعنی از منم خونریزیم طبیعیه عزیزم، من اصلا پاک نمیشم یا لکه یا خونریزی

الان چند روزه آی یو دی گذاشتی و چند روزه خونریزی داری؟

سه مهر گذاشتم چهار دهم پریود شدم تا الان 

دارم مفتامیک میخورم چند روزه