2777
2789
عنوان

جک های خنده دار

159 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز از جک های بامزه تون بگین یکمی بخندیم 😊😊😊😊😊

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگین

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

من میخوام جک بگم انقد میخندم خودم جکه یادم میره 

یا انقد بی مزه تعریف میکنم فقط خودم میخندم واسه همین هیچ وقتتتت جک نگفتم هیج جا 😂😂😂

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
من میخوام جک بگم انقد میخندم خودم جکه یادم میره  یا انقد بی مزه تعریف میکنم فقط خودم میخندم وا ...

تو بگو به فکر نوشتنش یا تعریف کردن بی مزه اش نباش 

میشنویم

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
میگن ممدا رو فقط دوست دخترشون محمد صدا میکنه

ممد + محمد 😁😁😁😁

من امروز داشتم واسه دخترم شیر درست میکردم یهو هووس کردم تو شیشه شیرش ابمیوه خوردم ..خودم خندم گرفته. ...

خخ