2821
2789
عنوان

سونوگرافی

112 بازدید | 15 پست

خانما من واسه تخمک گذاریم ک پریودم منظم نیست میخوام برم سونوگرافی میخواستم بدونم سونوگرافی روز تخمک گذاریمو دقیق میگه؟کسی انجام داده ک درست بوده باشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

يعني نزديك تخمك كذاريته پرنك شد روز تخمك كذاريته معمولا از روز ده اقدام ميكنن تا روز ٢١  هر ما ...

اها من الان ۳ روز از تموم شدن پریودم میگذره ینی از کی باید شروع کنم؟

پس امروز میشه باید اولین اقداممو داشته باشم

شروع كن تا ده روز اقدام داشته باش يك روز در ميون قبلش ببين اسپرم شوهرت كامله اگر ضعيف باشه اول تقويت ميشه و هرروز بايد انجام بشه مشاورم ب من ك اينو كفت

كيست داشتم باردار نميشدم كمك بارداريه

منم کیست دارم ولی سونو گفت خیلی کمه و مهم نیست پریودمم نامنظم.ی بار اقدام کردم نشد الان ماه دوم میخوام اقدام کنم دوباره خداکنه ک بشه.قرص لتروزول بدون نسخه پزشک میتونم استفاده کنم؟از چه روزی باید میخوردم؟

منم کیست دارم ولی سونو گفت خیلی کمه و مهم نیست پریودمم نامنظم.ی بار اقدام کردم نشد الان ماه دوم میخو ...

نه نه اصلا بدون نسخه اقدام نكن ببين من بيست سالمه و خونواده شوهرم عجولن حامله نشي ميگن مريضي من دوبار بعد عروسيم اقدام كردم نشدم طبيعي بايد تا ٣ ماه اقدام كني نشد ميري دكتر معاينه كنه ببينه چه كمك دارويي كمكت ميكنه بعضيا با متفورمين ساده باردار شدن بعضيا لتروزول بعضيا كلوميفن كلوميفن قويه و جند تا فوليكول بالغ ميكنه لتروزول يك فوليكول ولي قوي و خوب بالغ ميكنه معمولا كسايي كه لتروزول و متفورمين جوابشون نداد كلو با لترو ميدن فقطم طبق نسخه ميدن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز