2777
2789
عنوان

سونوگرافی

112 بازدید | 15 پست

خانما من واسه تخمک گذاریم ک پریودم منظم نیست میخوام برم سونوگرافی میخواستم بدونم سونوگرافی روز تخمک گذاریمو دقیق میگه؟کسی انجام داده ک درست بوده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس امروز میشه باید اولین اقداممو داشته باشم

شروع كن تا ده روز اقدام داشته باش يك روز در ميون قبلش ببين اسپرم شوهرت كامله اگر ضعيف باشه اول تقويت ميشه و هرروز بايد انجام بشه مشاورم ب من ك اينو كفت

كيست داشتم باردار نميشدم كمك بارداريه

منم کیست دارم ولی سونو گفت خیلی کمه و مهم نیست پریودمم نامنظم.ی بار اقدام کردم نشد الان ماه دوم میخوام اقدام کنم دوباره خداکنه ک بشه.قرص لتروزول بدون نسخه پزشک میتونم استفاده کنم؟از چه روزی باید میخوردم؟

منم کیست دارم ولی سونو گفت خیلی کمه و مهم نیست پریودمم نامنظم.ی بار اقدام کردم نشد الان ماه دوم میخو ...

نه نه اصلا بدون نسخه اقدام نكن ببين من بيست سالمه و خونواده شوهرم عجولن حامله نشي ميگن مريضي من دوبار بعد عروسيم اقدام كردم نشدم طبيعي بايد تا ٣ ماه اقدام كني نشد ميري دكتر معاينه كنه ببينه چه كمك دارويي كمكت ميكنه بعضيا با متفورمين ساده باردار شدن بعضيا لتروزول بعضيا كلوميفن كلوميفن قويه و جند تا فوليكول بالغ ميكنه لتروزول يك فوليكول ولي قوي و خوب بالغ ميكنه معمولا كسايي كه لتروزول و متفورمين جوابشون نداد كلو با لترو ميدن فقطم طبق نسخه ميدن