2777
2789
یه گشتی تو نت بزن انواع و اقشام غذاهارو میاره...

عکس خونه هارو گزاشت  منم لایک کن مرسی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من واسه ناهار چند تا غذا هست که فقط همونا رو درست میکنم.پلو مرغ.قورمه.قیمه.کباب تابه ای.عدس پلو با گوشت چرخی.ماکارونی.لوبیا پلو.دمی گوجه.جوجه زعفرونی با برنج.تهچین.خورش بادمجون با پلو.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من واسه ناهار چند تا غذا هست که فقط همونا رو درست میکنم.پلو مرغ.قورمه.قیمه.کباب تابه ای.عدس پلو با گ ...

منم تقریبا همینارو درست میکنم

خودمم احساس کرده بودم خیلی دیگه تکراری شده

من واسه ناهار چند تا غذا هست که فقط همونا رو درست میکنم.پلو مرغ.قورمه.قیمه.کباب تابه ای.عدس پلو با گ ...

دیگه باقی غذاهای نونی واسه شامه.ابگوشت و انواع کوکو و کتلت و املت و خوراک و پیتزا و لازانیا و دو پیازه و الویه و بندری این جور چیزا.

من فقط سه چهار نوع غذا درست میکنم

چرا گلم تنوع بده به غذاهات قرمه سبزی قیمه بادمجون با سیب زمینی سرخ کرده زرشک پلو با مرغ عدس پلو عدسی کتلت کوکوسیزی کوکوسیب زمینی میرزاقاسمی کشک بادمجون استمبالی ماکارونی الویه پیراشکی کله گنجشکی جوجه تاس کباب 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
منم تقریبا همینارو درست میکنم خودمم احساس کرده بودم خیلی دیگه تکراری شده

همینم از سر شون زیاده.من که بیس چاری در حال پختن و شستنم. شام و ناهار و میان وعده و کیک و ..مگه ما چقدر جون داریم.دیگه غذای جدید پیشکش!والا.

2790
2778
2791
2779
2792