میدوس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 775 عنوان درمان شپش سر 1451 بازدید | 29 پست سلاممن اومدم تجربمو در مورد این موجود چندش آور و ترسناک در اختیارتون قرار بدماصن عضو شدم ک بتونم تاپیک بزنم تا شاید ب درد کسی بخوره این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊 1398/08/05 | 12:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میدوس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 775 اول بگم ک من موهای بلندی دارم تقریبا ۸۰ سانتی میشهو اینم بگم ک حتی یک سانتش رو کوتاه نکردمو ی چیز مهم دیگه این ک خیلی زودتر از اونچه ک فکر میکردم از شرشون خلاص شدم این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
99aseman عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 1554 خب:/ هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)
جانانy عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 1972 خب😐 یه جا نوشته بود وقتی یکی داره با تمام وجود نصحیتت میکنه مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی خودش در گذشته شه!
دافول عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 257 منتظریم بگو عزیزم 🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78. وزن فعلی 78. وزن هدف 65. قد 171. من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪 شروع رژیم 1399/10/27
گل_بانو10655 عضویت: 1393/12/22 تعداد پست: 10687 نرم کننده راحت ترین و به صرفه ترین درمانش بعدشم اتو مو...ببخشید استارتر منم تجربمو گفتم که شاید به درد کسی بخوره ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
میدوس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 775 من تقریبا ۵ روز پیشینی چهارشنبه فهمیدم ک شپش دارم😑دیگه نگم از حالم براتوناینم بگم ک قشنگ تپلی شده بودن و حسابی بالغ بودن و تخم گذاری کرده بودندکتر ک رفتم برام شامپو تجویز کردتو جعبه اش ی روغن هم بود ک فقط یکبار تونستم استفاده کنم چون همون بار اول تموم شد این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
میدوس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 775 تو این چند روز چیزای مختلفی مث اسفند،سرکه،روغن زیتون و نارگیل رو امتحان کردم اما هیچکدوم ب اندازه ی شانه ضد شپش موثر نبوداگه هیچ کدوم از اون چیزارو هم استفاده نمیکردم حتی شامپو ها رو و فقط حسابی موهام رو با روغن زیتون چرب میکردم و شونه میکشیدم همشون از بین میرفتنالان ک تایپ میکنم براتون چیزی روی سرم نیس اما تصمیم دارم تا ده روز از اون شونه استفاده کنم تا اگه چیزیم مونده جدا شه و خلاص شم این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
میدوس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 775 جدا کردن رشک از جدا کردن شپش مهم تر و سخت ترهشپش ها آسون جدا میشن اما تخماشون ک همون رشک هست میچسبن و فقط با ناخن میشه جداشون کرداگرم جدا نکنی ب لارو تبدیل میشن و بعدم بالغ میشن و روز از نو روزی از نو این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
رهاـــ۱۹۸۷ عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 923 تو این چند روز چیزای مختلفی مث اسفند،سرکه،روغن زیتون و نارگیل رو امتحان کردم اما هیچکدوم ب اندازه ی ... 👍👍👍👍اتفاقا منم اومدم بگم فقط شونه جواب میده😄😄😄یعنی عالیه هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
میدوس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 775 من با این موهای بلندم تونستم تو ۵ روز از شرشون خلاص شمپس فکر نکنین اولین راه کوتاه کردن موهاتونهالبته همسرم خیلی خیلی زحمت کشیدخیلی کمکم کرد و بهم امیدواری دادشاید اگه اون نبود الان موهام رو ماشین کرده بودم😶 این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊