املت98 مدیر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15895 عنوان ماه شش بارداریم. ده کیلو اضافه کردم | مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 60 پست 😭😭زیاده؟ یعنی تا آخرش چند کیلو اضافه میکنم؟ 1398/08/05 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamniiiiiii عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 1232 من قدم ۱۶۵ وزنم ۵۸ بود اول بارداریمبعد ۱۸ هفته شدم ۶۱ کیلو دکترم گفت توی یک ماه یک کیلو اضافه کردی ولی الان ک ۲۳ هفته ام باز یک کیلو اضافه کردم عین چی میترسم ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
املت98 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15895 منم بدم میومد ولی وقتی ایرانی میرم احساس میکنم الانه شکمم بترکه😅 کم کم عادت میکنی دقیقا انگار توپو داری به پات فشار میدی😂😂
1360bahark عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 7539 منم ۸کیلو تو ماه شش البته اخرماه شش اضاف کردم دکتر بهم گفته یه خورده مراقب باش
املت98 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15895 من قدم ۱۶۵ وزنم ۵۸ بود اول بارداریم بعد ۱۸ هفته شدم ۶۱ کیلو دکترم گفت توی یک ماه یک کیلو اضافه کردی ... از چی میترسی. از اینکه وزنت کم رفته بالا؟ وزن کم هم خوب نیست میگن تا آخر بارداری دوازده کیلو خوبه ولی من با این سرعت وزن گرفتنم نمیدونم چی میشم
اسمم_یادم_نیست عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1310 چزا از توالت فرهنگی بدت میاد؟؟من همیشه استفاده می کنم تو خونه خودت که دیگه بدی نداره بیرونم پدشو بخر ... توالت فرهنگی؟ مگه توالت سیاسی هم داریم؟ شوخی#
نیلوفر_آبی1 عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3446 خانم ها ی سوالدوست من پریود شده و بعد از اون رابطه نداشته الان میگه حالت تهوع داره ترشحات سفید هم داره تکرر ادرار هم گرفتهخارش و اینا نداره میخواد قرص اورژانسی بخوره گفتم بهش احتمال بارداری نیست کسی تجربه داره کمکش کنه تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
املت98 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15895 ماه ۶ بارداریم ۶کیلو کمکردم ویار شدید داری حتما
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 خانم ها ی سوال دوست من پریود شده و بعد از اون رابطه نداشته الان میگه حالت تهوع داره ترشحات سفید هم ... خب رابطه نداشته چجوری فکر میکنه بارداره؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
1360bahark عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 7539 خانم ها ی سوال دوست من پریود شده و بعد از اون رابطه نداشته الان میگه حالت تهوع داره ترشحات سفید هم ... پریودش اگر خونریزی زیاده و مثل همیشه است که باردار نیست اما اگر لکه بینیه و پریودش باز نمیشه مشکوکه به بارداری
mamniiiiiii عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 1232 از چی میترسی. از اینکه وزنت کم رفته بالا؟ وزن کم هم خوب نیست میگن تا آخر بارداری دوازده کیلو خوبه ول ... از اینکه زیاد بالا رفتهببخشید ۲۰ هفته ۶۱ بودم الان ۲۳ هفته شدم ۶۲ میترسم دکترم دعوام کنههمش ترس و استرس چاقی دارم ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
املت98 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15895 چزا از توالت فرهنگی بدت میاد؟؟من همیشه استفاده می کنم تو خونه خودت که دیگه بدی نداره بیرونم پدشو بخر ... چندشم میشه و اینکه نمیتونم تو فرنگی دفع داشته باشم بعدشم چجوری خودتونو میشورید تو فرنگی آخه؟
نیلوفر_آبی1 عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3446 خب رابطه نداشته چجوری فکر میکنه بارداره؟ نمیدونم ترسیده....منم بهش گفتم گفت پس این حالت ها واسه چیهگفتم نمیدونم ولی منم س بارداریام همینارو داشتم 😁 تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
املت98 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15895 از اینکه زیاد بالا رفته ببخشید ۲۰ هفته ۶۱ بودم الان ۲۳ هفته شدم ۶۲ میترسم دکترم دعوام کنه همش ترس ... منم استرس چاقی دارم چون همیشه هیکلم خوب بود... باید بعد زایمان خودمون هم تلاش کنیم
نیلوفر_آبی1 عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3446 پریودش اگر خونریزی زیاده و مثل همیشه است که باردار نیست اما اگر لکه بینیه و پریودش باز نمیشه م ... پریودش مثل همیشه بوده تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
mamniiiiiii عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 1232 منم استرس چاقی دارم چون همیشه هیکلم خوب بود... باید بعد زایمان خودمون هم تلاش کنیم من اصلا دوست ندارم چاق بشم الانم هیکلم دقیقا مثل قبله فقط شکمم جلو اومده اونم همه میگن کوچیکه ولی دکترم گفت اندازه استپهلو هم اوردم ولی زیاد به چشم نمیاد🤦🏻♀️بقیه میگن لاغری ولی من از کتر میترسم.من تو ماه شیشم الان چنجم تمومه کلا ۴ کیلو اضافه کردم ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹