2777
2789

من قدم ۱۶۵ وزنم ۵۸ بود اول بارداریم

بعد ۱۸ هفته شدم ۶۱ کیلو دکترم گفت توی یک ماه یک کیلو اضافه کردی ولی الان ک ۲۳ هفته ام باز یک کیلو اضافه کردم عین چی میترسم 

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قدم ۱۶۵ وزنم ۵۸ بود اول بارداریم بعد ۱۸ هفته شدم ۶۱ کیلو دکترم گفت توی یک ماه یک کیلو اضافه کردی ...

از چی میترسی. از اینکه وزنت کم رفته بالا؟ وزن کم هم خوب نیست میگن تا آخر بارداری دوازده کیلو خوبه ولی من با این سرعت وزن گرفتنم نمیدونم چی میشم

خانم ها ی سوال

دوست من پریود شده و بعد از اون رابطه نداشته الان میگه حالت تهوع داره ترشحات سفید هم داره تکرر ادرار هم گرفته

خارش و اینا نداره 

میخواد قرص اورژانسی بخوره گفتم بهش احتمال بارداری نیست 

کسی تجربه داره کمکش کنه

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

خانم ها ی سوال دوست من پریود شده و بعد از اون رابطه نداشته الان میگه حالت تهوع داره ترشحات سفید هم ...

خب رابطه نداشته چجوری فکر میکنه بارداره؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خانم ها ی سوال دوست من پریود شده و بعد از اون رابطه نداشته الان میگه حالت تهوع داره ترشحات سفید هم ...

پریودش اگر خونریزی زیاده و مثل همیشه است که باردار نیست  اما اگر لکه بینیه و پریودش باز نمیشه مشکوکه به بارداری

از چی میترسی. از اینکه وزنت کم رفته بالا؟ وزن کم هم خوب نیست میگن تا آخر بارداری دوازده کیلو خوبه ول ...

از اینکه زیاد بالا رفته

ببخشید ۲۰ هفته ۶۱ بودم الان ۲۳ هفته شدم ۶۲ میترسم دکترم دعوام کنه

همش ترس و استرس چاقی دارم

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
چزا از توالت فرهنگی بدت میاد؟؟من همیشه استفاده می کنم تو خونه خودت که دیگه بدی نداره بیرونم پدشو بخر ...

چندشم میشه و اینکه نمیتونم تو فرنگی دفع داشته باشم بعدشم چجوری خودتونو میشورید تو فرنگی آخه؟

خب رابطه نداشته چجوری فکر میکنه بارداره؟

نمیدونم ترسیده....منم بهش گفتم 

گفت پس این حالت ها واسه چیه

گفتم نمیدونم ولی منم س بارداریام همینارو داشتم 😁

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

از اینکه زیاد بالا رفته ببخشید ۲۰ هفته ۶۱ بودم الان ۲۳ هفته شدم ۶۲ میترسم دکترم دعوام کنه همش ترس ...

منم استرس چاقی دارم  چون همیشه هیکلم خوب بود... باید بعد زایمان خودمون هم تلاش کنیم 

پریودش اگر خونریزی زیاده و مثل همیشه است که باردار نیست  اما اگر لکه بینیه و پریودش باز نمیشه م ...

پریودش مثل همیشه بوده

منم استرس چاقی دارم  چون همیشه هیکلم خوب بود... باید بعد زایمان خودمون هم تلاش کنیم

من اصلا دوست ندارم چاق بشم الانم هیکلم دقیقا مثل قبله فقط شکمم جلو اومده اونم همه میگن کوچیکه ولی دکترم گفت اندازه است

پهلو هم اوردم ولی زیاد به چشم نمیاد🤦🏻‍♀️بقیه میگن لاغری ولی من از کتر میترسم.

من تو ماه شیشم الان چنجم تمومه کلا ۴ کیلو اضافه کردم