2777
2789
عنوان

جهیزیه و ازدواج...💫

415 بازدید | 52 پست

خانوما به نظرتون برای اینکه بتونم چیزیو جذبش کنم،میشه که مقدمات انجام شدنشو فراهم کنم؟؟

مثل اینکه کسی که هنوز ازدواج نکرده ولی براش کم کم جهیزیه اماده کرد؟

آخه دیدم همچین کارایی جواب داده...خواهر دوستم زمانی که ازدواج نکرده بود هنوز،براش جهیزیه اماده کردن...چند وقت بعد ازدواج کرد....

به نظرتون همچین چیزایی کمک به جذب یه ازدواج موفق میکنه؟؟+در کنار اینها...فکر کردن به قانون جذب و انجام تمریناتش و ایمان داشتن بهش؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقادی ندارم همسایمون از ۱۸ سالگی جهیزیه اماده کرده و الان ۳۳ سالشه و همچنان جهیزیه اماده میکنه....☹😐

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
چقدر طول کشید تا جذبشون کردی😇

نمبدونم دقبقا اما همیشه شرایط الانم رو تجسم میکردم ...یهو به خودم اومدم دبدم در این شرایطم 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

بله که شدنیه.شما برای اینکه اون چیزی و که میخوای جذب کنی باااااید به قانون جذب  اطمینان کامل داشته باشی و یک درصد بهش شک نداشته باشی

از زمین خوردن کسی شاد مشو که نمیدانی گردش روزگار برای تو چه در آستین دارد .....امام علی ع

این کار را نکن عزیزم اون هم الان ک هر روز یک چیزی توی بورس هست ضرر میکنی.ببخشید ولی ازدواج چنان اش دهان سوزی نیست.یکی را میشناسم ازدواج کرد چ زن و شوهری همه تو حسرت اینها بودن چ تیپ و قیافه هایی چ تحصیلاتی.بعد ۹سال زندگی با س تا بچه دارن طلاق میگیرن خوبه اینجور؟؟؟

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

والا من خیلی از وسیله های جهیزیه خریدم ولی هنوز ازدواج نکردم ... 

قانون جذب یه سری خیلی فکر کردم که یه فرد با این مشخصات باشه و چند روز بعدش یکی معرفی کرد و همدیگه دیدیم دقیقا همون مشخصات بود ولی یدفعه غیب شدن 

چه تمرینی داره قانون جذب

کتاب راز دربارش خیلی توضیحات دقیقی داده عزیزم حتماا بخون خودمم دارم میخونمش😇

درسمو کنار گذاشتم چند روزه و دارم این کتابو میخونم😆🙈