2821
2789
عنوان

ختم صلوات

186 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من شوهرم یهو بی دلیل قصد طلاق دادنمو داره هر چی التماسش کردم نکن فایده نداشت الانم ۱۰ روزه منو فرستاده خونه مامان بابام 

تو تاپیکای قبلم توضیح دادم 

کارم شده فقط دعا و نذر و نیاز ۱۲۴ هزارتا صلوات نذر کردم که پشیمون بشه هر کسی هر چقدر در توانشه برام بفرسته و تعدادشو بگه امیدوارم هیچکدومتون به حال و روز من دچار نشه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

500تا مشکلت حل شه ایشالا

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
دورت بگردم مرسی عزیزم 

😍

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز