2777
2789

یه چیرشلنگ مانندیو ازدهن میندارن تامعده سرش انگاردوربینه نشون میده توی معده رو.

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم اگه بی هوشت نکنن خیلی رو مخه. هی اروقهای بلندددد میزنی کوتاهه ولی حس خوبی نیست

اما اگه خواب مصنوعی بهت بدن. از این خوابهای ک. تاه چشمتو وا میکنی تموم شده. تو مطبم انجام میدن. اون خواب مصنوعیه انقدر حاااال میده اصلا میری فضا

دکتر فرزاد فرامرزی برا من تو مطبش تو ونک انجام داد 

خیلی، حال داد 

پولی نبود باز میرفتم 😅

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive
روده عصبی چی هست؟؟ من دوماه پیش کردم چیزی متوجه نمیشی خیلی راحته

فک کنم روده عصبی باشه همش یبوستونفخ میکنیو دل دردداری اره؟؟

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔

یه لوله رو از راه دهان وارد معده و ،، میکنن، بله گاهی بعضی دکترا مریضو بیهوش میکنن، اما من دوباری که انجام دادم کاملا هوشیار بودم، حس بدیه، چون حرکت لوله رو کاملا تو شکمم احساس میکردم و گلومم اذیت میشد، همش میخواستم عوق بزنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من معدم مشکل داره ازترس اندوسکوپی نمیرم دکتر.احساس میکنم معدم پرباده اسیدشم زیاده

یه لوله رو از راه دهان وارد معده و ،، میکنن، بله گاهی بعضی دکترا مریضو بیهوش میکنن، اما من دوباری که ...

حتما شما چندساله پیش انجام دادید 

چون الان همه جا بیهوش میکنن

حتما شما چندساله پیش انجام دادید  چون الان همه جا بیهوش میکنن

بله شاید بیست سال پیش بود

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
فک کنم روده عصبی باشه همش یبوستونفخ میکنیو دل دردداری اره؟؟

نمیدونم من خودم زخم معده دارم و خونریزی ولی روده عصبی و تاحالا نشنیدم 

ولی روده رو کلونوسکوپی میکنن آندوسکوپی برای معده س

دقیققاا... شما چیزی راحبش میدونی؟؟؟

زیادنه عزیزم فقط درهمین حداگرم مشکل روده داری اندونمیکنن ک کلونوسکوپی میکنن.استرس نداشته باش براروده عصبی بده